reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja mojemu powtarza,m ,ze ku...a jak mu powiem, że dziecko trzeba nakarmić, to nei bedzie że za chwile, bo jak zacznie się drzec to będzie miał 3 sekundy na zrobienie jedzenia. Albo ze kiedyć to pewnie gdzieś dzieciaka zgubi, bo tak sie zachowuje. Chłopy są straszne.

Luzik. W kilka dni od porodu teoretycznie gubi się z 8 kilo także do Pażdziernika to będziesz szczuplutka
Ech do mojego argumenty z dzieckiem nie trafią... jak probowałam - jak bede MUSIAŁ to zrobie.... Kuźwa... teraz nie MUSI.... Zaraz mniei chyba rozerwie...

reklama
niby tak, ale jak tak czytam jak malo tyja inne lutoweczki, to az mi wstyd, ze ja az tyle :(((

kataszone- a co sie stalo, ze tak sie poturbowalas?:( a co do cieplych ciuszkow- to mam to samo...tzn nie mam ich i nie mam za bardzo ochoty i w sumie kasy, zeby szukac czegos :(A co do Twojej wizyty, to mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze :))))

poniewaz bardzo wstydze sie odpowiedziec na to pytanie, załaczam coś co moze to wytlumaczyc. Od kilku lat jestem BPD.Dlugi ale chyba najtrafniejszy artykul razem z wypowiedziami takich jak ja.
http://bpd.szybkanauka.net/

Kochane, mnie tylko martwi ten przyrost wagi, bo po porodzie musze naprawde szybko schudnac...w pazdzierniku bierzemy slub i musze szukac sukienki...wiec powinnam odzyskac figure, zeby w cos ladnego sie miescic...

a co do pana w tvn- bylam w szoku jak sprawnie kapal to dzieciatko...,..a jak maluszek sie usmiechal w czasie tej kapieli :))) az mi sie mordka cieszy na sama mysl :)))

Jak będziesz karmić piersią i trzymac dietę dla karmiących (bez czekolady, smażonego itp.) to napewno zrzucisz.

Partycja - bez obaw, poradzisz sobie kochana z kąpielą i ze wszystkim.

Mój też tak twierdzi, tylko ,ze zobie nie zdaje sprawy że tak faktycznie bedzie ,bo ja wszystkiego nei mam zamiaru robic.
Ja mam plan bardzo dłuuuuuuugo dochodzić do siebie po cesarce i nie mieć siły na wiele rzeczy przec conajmniej 2 tygodnie... jak od razu go nie zarzuce obowiazkami... to się w życiu nie nauczy...

Mój też tak twierdzi, tylko ,ze zobie nie zdaje sprawy że tak faktycznie bedzie ,bo ja wszystkiego nei mam zamiaru robic.
U mnie to samo jest:eek: Na około wszytskim się chwali będę miał Syna Syna jak przychodzi do rozmowy że będzie musiał mi pomóc bo sama nie dam rady to on mi mówi: no ale Skarbie ja nie potrafie! A ja skąd mam potrafić nauczymy się oboje, a nie że ja wszystko sama a on będzie mówił patrzcie jakiego mam Syna, jeśli myśli że będzie stał z boku to troszkę się przeliczył;-)

poniewaz bardzo wstydze sie odpowiedziec na to pytanie, załaczam coś co moze to wytlumaczyc. Od kilku lat jestem BPD.Dlugi ale chyba najtrafniejszy artykul razem z wypowiedziami takich jak ja.
http://bpd.szybkanauka.net/

Kochaniutka, myslę że wiele z opisanych cech osobowości kazda z nas może znaleźć tez u siebie, a huśtawki nastroju w ciąży mamy nasilone, a i bez ciąży one są w nas - kobietach - w zależności od dnia cyklu.
Jesteś sliczną kobietą, a uśmiech może Ci tylko dodać uroku:-). Proszę Cię postaraj się nam obiecać, że nie będziesz sobie robić krzywdy, przynajmniej dopóki masz dziecko w brzuszku - bo je to przecież tez boli (a z pewnością nie chcesz tego).

U mnie to samo jest:eek: Na około wszytskim się chwali będę miał Syna Syna jak przychodzi do rozmowy że będzie musiał mi pomóc bo sama nie dam rady to on mi mówi: no ale Skarbie ja nie potrafie! A ja skąd mam potrafić nauczymy się oboje, a nie że ja wszystko sama a on będzie mówił patrzcie jakiego mam Syna, jeśli myśli że będzie stał z boku to troszkę się przeliczył;-)
Wrrr Wrr Wrr - no właśnie.... im się wydaje że my co??? rodzimy się z umiejętnościami opieki nad dzieckiem??? I co to w ogóle znaczy ja nie potrafię... ja wtedy wsiadam na męską ambicję i mówię żeby nie robił z siebie sieroty - bo ma być mężczyzną i głową rodziny i jak nie potrafi to niech się naumie....

reklama
Do góry