reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
niunia uszki do gory ja juz 15 kg na plusie a za słodyczami kwicze i pochlanam w mega wielkiej ilosci, ja jesli przytyjev tylko 30 kg to bedzie dobrze :-(
Ale nie rób smutnej minki :) Moja Mamcia przytyła ze mną w ciąży 32 kg i szybko bardzo wróciła do swojej wagi sprzed ciąży :) Co do słodyczy nienawidziłam a teraz mam tak samo jak Ty oczy mi się świecą na widok czegoś słodkiego :-p

Dzień dobry,

U mnie też sypie.... i nosa z domu nie wyściubiam (bo i nie musze ;))

a mi nie spieszno do lutego, bo podoba mi się mój brzuch i całe to oczekiwanie. Kured chwile temu wymysliłam ,że cche dziecko, a już jestem blizej ajk dalej lutego. Za szybko to leci
Ja też mam takie wrażenie że to w ogóle raz dwa wszystko - niby wizyta co miesiąc a te miesiące to jak zbicza tzrasnął......
to kup i mi bo mi sie nie chce spod kołdry wyłazic :-)
A ja poproszę kosteczkę masełka i małe mleczko... do kawki :)

AniaForever - z tym wężem to dałaś !!!! HAHAHA

Kataszaone.... myszko.... tulę.

Ja oczywiście dziś wstałam rano i od razu wkurw... poprosiłam wczoraj Kocura o jedna rzecz - żeby pozmywał - 2 talerze 2 miseczki i garnuszek.... i cholera za ciezko bylo jak zwykle i dzis wstałam a gary stoją... bo jemu się nie chce, bo poźniej, bo kurde czas matylko na to żeby siedzieć przed tym glupim kompem i grac w jakies idiotyczne gry... ja już nie wiem jak mam go uczyć obowiazkowosci bo juz mi cyce opadają.... wszytsko jest "jutro" albo "pozniej"... w weekend zaczyna się remont i wyprowadzamy sie do tesciow :/ i nie dosc ze na 1-1,5 m-ca edukacja zostanie wstrzymana to teściowa pewnie w nim te nawyki bedzie pielegnowac:-:)-:)-(

Kochane, mnie tylko martwi ten przyrost wagi, bo po porodzie musze naprawde szybko schudnac...w pazdzierniku bierzemy slub i musze szukac sukienki...wiec powinnam odzyskac figure, zeby w cos ladnego sie miescic...

a co do pana w tvn- bylam w szoku jak sprawnie kapal to dzieciatko...,..a jak maluszek sie usmiechal w czasie tej kapieli :))) az mi sie mordka cieszy na sama mysl :)))

Dzień dobry,

U mnie też sypie.... i nosa z domu nie wyściubiam (bo i nie musze ;))

Ja też mam takie wrażenie że to w ogóle raz dwa wszystko - niby wizyta co miesiąc a te miesiące to jak zbicza tzrasnął......

A ja poproszę kosteczkę masełka i małe mleczko... do kawki :)

AniaForever - z tym wężem to dałaś !!!! HAHAHA

Kataszaone.... myszko.... tulę.

Ja oczywiście dziś wstałam rano i od razu wkurw... poprosiłam wczoraj Kocura o jedna rzecz - żeby pozmywał - 2 talerze 2 miseczki i garnuszek.... i cholera za ciezko bylo jak zwykle i dzis wstałam a gary stoją... bo jemu się nie chce, bo poźniej, bo kurde czas matylko na to żeby siedzieć przed tym glupim kompem i grac w jakies idiotyczne gry... ja już nie wiem jak mam go uczyć obowiazkowosci bo juz mi cyce opadają.... wszytsko jest "jutro" albo "pozniej"... w weekend zaczyna się remont i wyprowadzamy sie do tesciow :/ i nie dosc ze na 1-1,5 m-ca edukacja zostanie wstrzymana to teściowa pewnie w nim te nawyki bedzie pielegnowac:-:)-:)-(

Ja mojemu powtarza,m ,ze ku...a jak mu powiem, że dziecko trzeba nakarmić, to nei bedzie że za chwile, bo jak zacznie się drzec to będzie miał 3 sekundy na zrobienie jedzenia. Albo ze kiedyć to pewnie gdzieś dzieciaka zgubi, bo tak sie zachowuje. Chłopy są straszne.
Kochane, mnie tylko martwi ten przyrost wagi, bo po porodzie musze naprawde szybko schudnac...w pazdzierniku bierzemy slub i musze szukac sukienki...wiec powinnam odzyskac figure, zeby w cos ladnego sie miescic...

a co do pana w tvn- bylam w szoku jak sprawnie kapal to dzieciatko...,..a jak maluszek sie usmiechal w czasie tej kapieli :))) az mi sie mordka cieszy na sama mysl :)))

Luzik. W kilka dni od porodu teoretycznie gubi się z 8 kilo także do Pażdziernika to będziesz szczuplutka

reklama

moze cos w tym jest i mezczyzni sa lepsi w te klocki :-) u mnie tak bedzie bo maz m wieksze doswiadcenie w opiece na dziecmi jak mieszkal z rodzicami i brata rodzina to sie przy nim trojka małych dzieci wychowała a ja nie miala stycznosci z małymi dzieci wiec jestem zielona :-) ale co z tego jak go i tak całymi dniami nie ma w domu :-(

Do góry