reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A i Kalina 6 kilo to nie jest dużo. To nawet nei jest 3OO gram tygodniowo. także spokojnie i bez radykalnych diet ;) a czekoalda jest potrzebna, zwłaszcza w tak paskudną pogodę, bo by człowiek w depresje wpadł

Najeli wiem, że mamie robi ogromną róznice, ale tak na wszelki wypadek Ci pisze, żebyś sie nei denerwowała :)

niby tak, ale jak tak czytam jak malo tyja inne lutoweczki, to az mi wstyd, ze ja az tyle :(((

kataszone- a co sie stalo, ze tak sie poturbowalas?:( a co do cieplych ciuszkow- to mam to samo...tzn nie mam ich i nie mam za bardzo ochoty i w sumie kasy, zeby szukac czegos :(A co do Twojej wizyty, to mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze :))))

reklama
niby tak, ale jak tak czytam jak malo tyja inne lutoweczki, to az mi wstyd, ze ja az tyle :(((

kataszone- a co sie stalo, ze tak sie poturbowalas?:( a co do cieplych ciuszkow- to mam to samo...tzn nie mam ich i nie mam za bardzo ochoty i w sumie kasy, zeby szukac czegos :(A co do Twojej wizyty, to mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze :))))
to sobie czytaj inne fora, gdzie dziewczyny tyją po 10-15 kilo, a na koniec po30-35 :). To,że jedne tyją mało to ich uroda. Ty tyjesz w normie :) i dzidziol zdrowy, także to jest najwazniejsze. Jak dalej w takim tempie to bedziesz miaął wagę idealną, albo troche więcje jak idelaną, takze spokojnie. Lepej jak jest zachcianka to ją zaspokoić od razu, niż sobie odmawiac ,a potem nawpierniczać sie za 3 :)

to sobie czytaj inne fora, gdzie dziewczyny tyją po 10-15 kilo, a na koniec po30-35 :). To,że jedne tyją mało to ich uroda. Ty tyjesz w normie :) i dzidziol zdrowy, także to jest najwazniejsze. Jak dalej w takim tempie to bedziesz miaął wagę idealną, albo troche więcje jak idelaną, takze spokojnie. Lepej jak jest zachcianka to ją zaspokoić od razu, niż sobie odmawiac ,a potem nawpierniczać sie za 3 :)

hahahah, to prawda...bede zaspokajac moje zachcianki, ale w granicach zdrowego rozsadku :)))

A tak ogólnie to "chciałabym być wężem bo nawet jakbym szła to bym leżała":tak:

taaa, dobre rozłożyłaś mnie tym tekstem :laugh2::laugh2::laugh2:

my już po spacerze pogoda paskudna mokro zimno ale psiak taką lubi i latał po największych trawach i calutki mokry wrócił, śniadanko zjedzone, mogą się znowu zabierać za prace, ale jak otworzyłam laptopa i zobaczyłam te wszystkie maile którymi trzeba się zająć to zamknęłam go i popatrzyłam co inne śnieżynki porabiają jejku jak mi się nie chce pracować!!!!

Dzien Dobry dziewczynki :)
ja sie bycze, tak jak doktor nakazal, biore leki i odpoczywam...pije wlasnie wspaniala zielona herbate i ogladam tv...czuje sie bardzo dobrze, az mnie nosi, zeby cos robic, ale staram sie hamowac... nasatwilam tylko pranko, ale to akurat malo meczace:)

wlasnie zjadlam drugie sniadanko juz :) ale mam ostatnio faze na musli z mlekiem z dodatkiem kulek nesquik :))) mniammmmm :)))a powinnam calkiem odsatwic slodkie rzeczy...bo wstyd sie przyznac ale od poczatlku ciazy przytylam 6,2 kg :(( bardzo sie tym martwie...uwazam, ze to satnowczo za duzo :( ale prawda jest taka, ze przez ostatni tydzien pofolgowalam sobie ze slodyczami.i czas wprowadzic diete...

u mnie za oknem mokro i szaro, ale na szczescie sniegu nie ma...a co do temperatury to nie wiem, w tv mowia, ze jest 5stopni, ale boje sie sprawdzic, bo nie mam odziezy na ta pore roku...jestem tym zalamana :((
niunia uszki do gory ja juz 15 kg na plusie a za słodyczami kwicze i pochlanam w mega wielkiej ilosci, ja jesli przytyjev tylko 30 kg to bedzie dobrze :-(

taaa, dobre rozłożyłaś mnie tym tekstem :laugh2::laugh2::laugh2:

my już po spacerze pogoda paskudna mokro zimno ale psiak taką lubi i latał po największych trawach i calutki mokry wrócił, śniadanko zjedzone, mogą się znowu zabierać za prace, ale jak otworzyłam laptopa i zobaczyłam te wszystkie maile którymi trzeba się zająć to zamknęłam go i popatrzyłam co inne śnieżynki porabiają jejku jak mi się nie chce pracować!!!!
to masz fajnego psa. Pies od mojej siostry to nie chciał wychodzić w taką pogodę, a jak był snieg to stała na 3 łapach bo jej był ozimno jak sikała :)

Witam was,

Wczoraj przezylam okropny dzien, tyle emocji, z czego 95 % tych negatywnych...Rozmowy z mamą, jak zwykle moje chore reakcje, bałam sie potem ze cos zrobilam dzidzi ( chociaz brzuchowi nic nie robilam...) Bardzo mi wstyd za to wszytko i wstydze sie tez przyznawac przed wami do tego co robie. Dzis mam sińca na twarzy, dwa guzy na glowie i stluczone w okolicy obojczyka. Troche boli, nie moge spac na prawym boku.
Wstalam rano- spojzalam przez okno- u nas juz zima. Ja dzis ide do lekarza...Musze wyjac cieple nieprzemakalne buty...
Artur i mama susza mi glowe o kupienie jakis cieplych tunik welnianych czy takich cieplejszych, ale ja nie mam ochoty sie rozgladac.
U was czytalam tez ustreki- u mnie za to nie ma cieplej wody i nie grzeją...troszke marzne.

Kalina nie martw sie, skoro lekarz powiedzial zenie ma tragedii, to bedzie dobrze tylko stosuj sie do zalecen.

Trzymajcie sie cieplo, najnajcieplej,

sciskam.
słonko przytulam cie mocno no moze nie za mocno z uwagi na obojczyk :-) wszystko bedzie dobrze masz nas i zawsze mozesz siev wyzalic to pomaga . Ateraz to juz usmiech na twarzy :-) a jak ma sie na kłotnie to mmy lepiej omojac szerokim lukiem ja tak robie poprostu sie nie odzywam i ja omijam i tak juz 2 tyg sie nie kłócimy :-)

reklama
Do góry