reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

U mnie w rodzinie są bliźniaki i wiem że nie było tak źle ;-) Ciocia nauczyła się karmić dwójkę na raz :-) Kładła sobie dwie poduszki, na nich chłopców i do cyca :-D

reklama
hehe, ja tez uwazam ze fajnie miec 2 od razu, napewno ciezej ale mozna wszystko fajnie rozplanowac co i jak. wiecej wydatkow :fakt, ale ile wiecej milosci od 2 Fasolek :), ja zazdrodszcze. I jeszcze raz gratuluje:)

Hej
Pozdrowionka z Warszawy :-)
Dziewczyny tak naparwde to kazda z nas moze jeszcze miec blizniaki albo trojaczki, mi L ostatanio na wizycie (w 8 tyg) powiedzial,ze jeszcze nie ma 100% pewnosci,ze to nie sa blizniaki, ponoc dopiero ok 10,11 tygodnia ciazy mozna juz miec pewnosc ile jest dzidz w brzuszku :-D takze uwazajcie jak nas zaraz wiecej bedzie ;-)

Aga GRATULACJE Kochana :-) Podwojna radosc :tak::-) A bliznieta moga "przechodzic w genach" podobno nawet do siódmego pokolenia ;-) no a pozatym to jest cale mnostwo osob, ktore maja parkę po raz pierwszy-w koncu od kogos trzeba zaczac. Ale SUPER :-) No to teraz i imiona musisz miec podwojnie ;-)

Ja ide na wizyte dopiero za tydzien, a juz nie moge sie doczekac. A w czwartek robie badania i w piatek beda wyniki. Troche sie ich obawiam, bo moge miec anemie a to nic milego :baffled: oby bylo dobrze.

Dormark dziękuje :) staram się już powoli planować :D na chwile obecną mnie to jeszcze przerasta:-)
Luczynka dziękuje :) z imionami to jeszcze na jedno się nie potrafiliśmy zdecydować, więc teraz to się dopiero zacznie kombinowanie :-D hehe

Ciężaróweczki mam jeszcze prośbę, udało mi się zeskanować fotki maluchów ale nie umiem sobie poradzić z wlejeniem w edycję wiadomości na forum, proszę o wskazówki :D Dziękuje z góry wszystkim :-)

Ciężaróweczki mam jeszcze prośbę, udało mi się zeskanować fotki maluchów ale nie umiem sobie poradzić z wlejeniem w edycję wiadomości na forum, proszę o wskazówki :D Dziękuje z góry wszystkim :-)

Kochana jak klikniesz na "odpowiedz" i otworzy Ci się nowa strona z edytorem tekstu, to na górze masz pasek narzędzi. Koło zmiany koloru i buziek masz znak spinacza. Musisz na niego kliknąć i wgrać ze swojego komputera plik. I gotowe :-D

reklama
Do góry