reklama
agaB
Fanka BB :)
agaB gratulacje. mi też koleżanka wróży bliźniaki, a poniewaz ona jest czarownica to kto wie. Już jej powiedziałam, że jak się sprawdzi to ona na jedno bedzie łozyć
Dziękuje
haha nieźle ) może dołączysz do grona trzypaków :-)
a ja zmieniłam sobie suwaczek,,, no bo poprzedni zrobił się nieaktualny ,,,
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witajcie - ciesze sie ze z fasolkami wszystko ok - ja ide jutro i mam nadzieje, ze tez wszystko bedzie w porzadku bo mam lekkiego stresa...
gosia trzymam kciuki za wizytę:-)
Dzięki dziewczyny..staram się być dobrej myśli....
Ale prawda jest taka że ta koleżanka ma kuzynkę która w 4 miesiącu na usg dowiedziała się że jej dzidzia nie żyje...i lekarz stwierdził że to była grypa którą złapało dziecko a nie mama.... i na tym przykładzie mnie ostrzegła.....
Ja leżę już w łóżeczku..młody śpi....chwilkę poczytam forum i pewnie zasnę....
Cieszę się dobrymi wynikami po kontrolach.....fajnie że już mogłyście zobaczyć wasze maleństwa....
Kochana ja trzymam kciuki, by wszystko było w porządku:-)
Dobrej nocki Ciężaróweczki
a ja mam newsów,,,, ale poczekam z tym do jutra, bo dziś już pewnie nikt tu nie zajrzy
no a narazie moge napisać tyle, że wszystko OK na wizycie papa do jutra
proszę państwa ja żartowałem, ale jest II
No i oboje w szoku jesteśmy od tego momentu.,,,, no ale mam 2 skarby pod serduszkiem [FONT="]Bardzo dziekuje za trzymanie kciuków Dziewczynki!!! Pomogly,,,,, [/FONT]
agaB lubisz trzymać w napięciu strasznie się cieszę, że wszystko w porządeczku no i, że masz dwie fasolinki pod serduszkiem:-) fotki już widziałam są cudowne
Ja ide na wizyte dopiero za tydzien, a juz nie moge sie doczekac. A w czwartek robie badania i w piatek beda wyniki. Troche sie ich obawiam, bo moge miec anemie a to nic milego oby bylo dobrze.
Kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz:-)
Ja się dziś wybieram na USG na 14
Oczywiście, że trzymam kciuki za USG:-)
Witam dziewczyny:-) dziś na szczęście czuję się o wiele lepiej i mogę już zjeść coś normalnego dziś przyjadą w odwiedziny do mnie rodzice moi, więc muszę tu troszkę ogarnąć
Witam
Wczoraj byliśmy u naszej pani ginekolog. Zbadała mnie, oficjalnie stwierdziła, że to ósmy tydzień ciąży i datę porodu wyznaczyła na 18 lutego. Założyła kartę ciąży, dała skierowanie na badania i USG i pogratulowała mojemu mężowi i Piotrusiowi, którzy czekali na mnie przed gabinetem
To tak, żeby pozytywnie zacząć. A co do mojego samopoczucia, to nie polepsza się na razie. "Poranne" mdłości mam o różnych porach dnia i nie sposób przewidzieć, kiedy mnie dopadną. Odrzuca mnie zapach kawy, a na ulicy szerokim łukiem omijam palaczy, bo obawiam się, że dym wywołałby natychmiastową reakcję zwrotną mojego żołądka Śpiączka mnie nie opuszcza - najchętniej całe dnie przeleżałabym w wyrze, no ale Piotruś mi na to nie pozwala.
Wczoraj byliśmy u naszej pani ginekolog. Zbadała mnie, oficjalnie stwierdziła, że to ósmy tydzień ciąży i datę porodu wyznaczyła na 18 lutego. Założyła kartę ciąży, dała skierowanie na badania i USG i pogratulowała mojemu mężowi i Piotrusiowi, którzy czekali na mnie przed gabinetem
To tak, żeby pozytywnie zacząć. A co do mojego samopoczucia, to nie polepsza się na razie. "Poranne" mdłości mam o różnych porach dnia i nie sposób przewidzieć, kiedy mnie dopadną. Odrzuca mnie zapach kawy, a na ulicy szerokim łukiem omijam palaczy, bo obawiam się, że dym wywołałby natychmiastową reakcję zwrotną mojego żołądka Śpiączka mnie nie opuszcza - najchętniej całe dnie przeleżałabym w wyrze, no ale Piotruś mi na to nie pozwala.
_Pysia_
Mama Sówka musisz sobie na kartce zacząć zapisywać za kogo i kiedy trzymasz kciuki Ja trzymam za Ciebie, żeby Ci się nei pomyliło
Myszunia ja od piątku leże z przeziębieniem i już szaleję. Najchętniej bym gdzieś polazla, coś zrobiła, ale po 10 minutach mam ochotę się połozyć, najchetniej na zimej ziemi
Myszunia ja od piątku leże z przeziębieniem i już szaleję. Najchętniej bym gdzieś polazla, coś zrobiła, ale po 10 minutach mam ochotę się połozyć, najchetniej na zimej ziemi
Ostatnia edycja:
_Pysia_
mogę bioparox , to jest od psikania, ale ta to ostateczności, mozna apap, ale też rzadko. herbatka z miodem cytryna, dużo owoców, lekkie jedzonko, czosnek, cebula, mleko, wietrzenei pokoju, żadnych syropów. Nawet olejku sonsowego do kapieli nie wolno...
reklama