reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

agaB gratulacje. mi też koleżanka wróży bliźniaki, a poniewaz ona jest czarownica to kto wie. Już jej powiedziałam, że jak się sprawdzi to ona na jedno bedzie łozyć :)

reklama
agaB gratulacje. mi też koleżanka wróży bliźniaki, a poniewaz ona jest czarownica to kto wie. Już jej powiedziałam, że jak się sprawdzi to ona na jedno bedzie łozyć :)

Dziękuje :-D
haha nieźle :)) może dołączysz do grona trzypaków :-)

a ja zmieniłam sobie suwaczek,,, no bo poprzedni zrobił się nieaktualny ,,,

Witajcie - ciesze sie ze z fasolkami wszystko ok - ja ide jutro i mam nadzieje, ze tez wszystko bedzie w porzadku bo mam lekkiego stresa...

gosia:) trzymam kciuki za wizytę:-)

Dzięki dziewczyny..staram się być dobrej myśli....:tak:
Ale prawda jest taka że ta koleżanka ma kuzynkę która w 4 miesiącu na usg dowiedziała się że jej dzidzia nie żyje...i lekarz stwierdził że to była grypa którą złapało dziecko a nie mama....:confused: i na tym przykładzie mnie ostrzegła.....

Ja leżę już w łóżeczku..młody śpi....chwilkę poczytam forum i pewnie zasnę....
Cieszę się dobrymi wynikami po kontrolach.....fajnie że już mogłyście zobaczyć wasze maleństwa....:tak:

Kochana ja trzymam kciuki, by wszystko było w porządku:-)

Dobrej nocki Ciężaróweczki :)
a ja mam newsów,,,, ale poczekam z tym do jutra, bo dziś już pewnie nikt tu nie zajrzy :)
no a narazie moge napisać tyle, że wszystko OK na wizycie :) papa do jutra
proszę państwa ja żartowałem, ale jest II :D
No i oboje w szoku jesteśmy od tego momentu.,,,, no ale mam 2 skarby pod serduszkiem :szok:
[FONT=&quot]Bardzo dziekuje za trzymanie kciuków Dziewczynki!!! Pomogly,,,,, [/FONT]

agaB lubisz trzymać w napięciu:-p strasznie się cieszę, że wszystko w porządeczku no i, że masz dwie fasolinki pod serduszkiem:-) fotki już widziałam są cudowne:-D

Ja ide na wizyte dopiero za tydzien, a juz nie moge sie doczekac. A w czwartek robie badania i w piatek beda wyniki. Troche sie ich obawiam, bo moge miec anemie a to nic milego :baffled: oby bylo dobrze.

Kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz:-)

Ja się dziś wybieram na USG na 14 :)

Oczywiście, że trzymam kciuki za USG:-)

Witam dziewczyny:-) dziś na szczęście czuję się o wiele lepiej i mogę już zjeść coś normalnego:-D dziś przyjadą w odwiedziny do mnie rodzice moi, więc muszę tu troszkę ogarnąć:-p

Witam
Wczoraj byliśmy u naszej pani ginekolog. :tak: Zbadała mnie, oficjalnie stwierdziła, że to ósmy tydzień ciąży i datę porodu wyznaczyła na 18 lutego. :tak: Założyła kartę ciąży, dała skierowanie na badania i USG i pogratulowała mojemu mężowi i Piotrusiowi, którzy czekali na mnie przed gabinetem :-D

To tak, żeby pozytywnie zacząć. A co do mojego samopoczucia, to nie polepsza się na razie. :no: "Poranne" mdłości mam o różnych porach dnia i nie sposób przewidzieć, kiedy mnie dopadną. :baffled: Odrzuca mnie zapach kawy, a na ulicy szerokim łukiem omijam palaczy, bo obawiam się, że dym wywołałby natychmiastową reakcję zwrotną mojego żołądka :baffled: Śpiączka mnie nie opuszcza - najchętniej całe dnie przeleżałabym w wyrze, no ale Piotruś mi na to nie pozwala. :sorry2:

Mama Sówka musisz sobie na kartce zacząć zapisywać za kogo i kiedy trzymasz kciuki :) Ja trzymam za Ciebie, żeby Ci się nei pomyliło :D
Myszunia ja od piątku leże z przeziębieniem i już szaleję. Najchętniej bym gdzieś polazla, coś zrobiła, ale po 10 minutach mam ochotę się połozyć, najchetniej na zimej ziemi :)

Ostatnia edycja:
Pysia, współczuję ci serdecznie. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie. :tak: A czym ty się leczysz? Byłaś u lekarza? Pytam, bo mnie zaczyna gardło pobolewać :zawstydzona/y:

mogę bioparox , to jest od psikania, ale ta to ostateczności, mozna apap, ale też rzadko. herbatka z miodem cytryna, dużo owoców, lekkie jedzonko, czosnek, cebula, mleko, wietrzenei pokoju, żadnych syropów. Nawet olejku sonsowego do kapieli nie wolno...

Na gardełko polecam Tantum verde w sprayu :) Jedyna rzecz, którą mogłam i która mi pomogła gdy zachorowałam 3 tygodnie temu...

reklama
Do góry