Oglądacie może dzień dobry tvn???
(aaaa dzień dobry dziewczynki)
Witam, a coś ciekawego będzie w ddtvn>???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądacie może dzień dobry tvn???
(aaaa dzień dobry dziewczynki)
Było w temacie który mnie osobiście zawsze nastraja bojowo - o podziemiu aborcyjnym w Polsce...Witam, a coś ciekawego będzie w ddtvn>???
to ja też się pożegnam, idę się ponawadniać, bo jak nikt nie doczytał - odwodniona jestem i kroplówką mnie straszą....
dobrej nocki dziewczynki!!!
A Najeli cholero jedna wróć do nas!!!
Było w temacie który mnie osobiście zawsze nastraja bojowo - o podziemiu aborcyjnym w Polsce...
Shingle - no pewnie, że pamiętamy, kurcze to już chyba z tydzień to choróbsko czy nawet dłużej u Ciebie, no tak, ale jak nie można lekarstw, to tak się trzeba liczyć. Mój synek też teraz chory i mam nadzieję że mnie nie zarazi (kaszle co prawda na mnie) Ja nie pomoge w sprawie streszczenia, bo tez nigdy nie nadążam za naszymi wyścigówkami.Cześć kobitki - mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie
Ja ciągle umieram (nie mogę sobie poradzić z tym przeziębieniem) i mam okropnie mało sił witalnych. Nie dam rady nadrobić wszystkich stron - czy ktoś może mi w skrócie powiedzieć co się dzieje ?
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Dzień Dobry Lutóweczki!;-)
Pysiu gratuluję chłopca!!:-)
no ja też po wizycie wczorajszej( wczoraj pozno wróciliśmy do domu)dlatego mnie nie było..
na wizycie wszystko ok..dzidzia waży 470g wszystko jest dobrze..
lekarz próbował zrobic nam te 3D,ale mała się strasznie ruszała,bo ma jeszcze dużo miejsca i sie nie dało
Może następnym razem,ale najważniejsze,że z małą wszystko ok
ale pogoda u mnie dzisiaj do bani..leje jak z cebra..a ja zaraz musze leciec na miasto pozałatwiac sprwy..
Postaram się poźniej do Was zajrzec..Tymczasem miłego dnia życzę:-)