reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć kobitki - mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie :-p

Ja ciągle umieram (nie mogę sobie poradzić z tym przeziębieniem:confused2:) i mam okropnie mało sił witalnych. Nie dam rady nadrobić wszystkich stron - czy ktoś może mi w skrócie powiedzieć co się dzieje ?

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :tak:

Buziaki

Hejka wszystkim! Wstałam i czas się zabrać za ogarnięcie pokoju bo jeszcze trochę i zacznę nurkować. Ale żescie nawaliły stron od wczoraj wieczora no masakra! Zapamiętałam tylko tyle, że Tygrynka prawie zemdlała i jest odwodniona, więc Kochana teraz pij ile wlezie i się nie daj pustyni! Dzisiaj jadę zamówić tort na wesele, w czwartek trzeba będzie ogarnąć pokój na górze u D. bo tam dość chłodno a ludzie muszą mieć gdzie spać co nie? No i dzisiaj idę z moją obrączką zmniejszyć - 25 zł i jutro będę miała gotową

Cześć kobitki - mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie :-p

Ja ciągle umieram (nie mogę sobie poradzić z tym przeziębieniem:confused2:) i mam okropnie mało sił witalnych. Nie dam rady nadrobić wszystkich stron - czy ktoś może mi w skrócie powiedzieć co się dzieje ?

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :tak:
Shingle - no pewnie, że pamiętamy, kurcze to już chyba z tydzień to choróbsko czy nawet dłużej u Ciebie, no tak, ale jak nie można lekarstw, to tak się trzeba liczyć. Mój synek też teraz chory i mam nadzieję że mnie nie zarazi (kaszle co prawda na mnie) Ja nie pomoge w sprawie streszczenia, bo tez nigdy nie nadążam za naszymi wyścigówkami.
Shingle - a czym się leczysz kochana?

copy.png
favicon.ico

Dzień Dobry Lutóweczki!;-)
Pysiu gratuluję chłopca!!:-)
no ja też po wizycie wczorajszej( wczoraj pozno wróciliśmy do domu)dlatego mnie nie było..
na wizycie wszystko ok..dzidzia waży 470g wszystko jest dobrze..
lekarz próbował zrobic nam te 3D,ale mała się strasznie ruszała,bo ma jeszcze dużo miejsca i sie nie dało:sorry:
Może następnym razem,ale najważniejsze,że z małą wszystko ok:tak::-D

ale pogoda u mnie dzisiaj do bani..leje jak z cebra..a ja zaraz musze leciec na miasto pozałatwiac sprwy..
Postaram się poźniej do Was zajrzec..Tymczasem miłego dnia życzę:-)

takie dobre wieści tak miło się czyta :-D super że dzidzia zdrowiutka a jak się rusza to znaczy że jej dobrze jest
wczoraj maleńką przyłapaliśmy na usg w trakcie snu leżała grzeczniutko tylko troszkę rączką machała i miała ją przy samej buźce że też na 3d niewiele widać ale generalnie to niezły łobuziak kopie jak szalona nawet teraz a i swojego tatę już po uchu skopała

mężulek zameldował się po podróży więc jestesmy spokojne teraz jeszcze kciuki trzymamy bo ma jakąś prezentację prowadzić na tej konferencji a wczoraj dopiero ją kończył i nie ma nic przećwiczoną a najlepsze że to ja z maleństwem się tym przejmuje a on na luzie do tego podchodzi w sumie ma rację bo to trochę taki trochę showmen w tej kwestii i zawsze robił super prezentację

reklama
Dzień dobry Kochane :)
Pysiu GRATULUJĘ ! :)))
Ja własnie wróciłam od gina wszystko w miare ok tylko ja dostałam tabletki dopochwowe na "brzydki i gęsty śluz" :eek:
USG mam w piątek i już się nie mogę kurczę doczekać :-)
Jak poranek mija Kobietki ?

Do góry