reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
uciekam, za chwilę wróci mężulo z pracy i muszę zrobić jakąś kolacyjkę. A poza tym nie lubi jak mi przez ramię patrzy na to co piszę, bo każde moje słowo komentuje i mówi "po co to piszesz" kogo to interesuje"jakie blubry" ale jak mówię to nie czytaj, patrz na tv, to mówi że musi mieć nademną kontrole:tak: Ale ogólnie to kochany jest bo w domku nic nie muszę robić. Po ostatniej wizycie u gin i zakazach przemęczania i wysiłku, to nawet szmaty do kurzu podnieśc nie mogę bo to dla niego już wysiłek:tak:

uciekam, za chwilę wróci mężulo z pracy i muszę zrobić jakąś kolacyjkę. A poza tym nie lubi jak mi przez ramię patrzy na to co piszę, bo każde moje słowo komentuje i mówi "po co to piszesz" kogo to interesuje"jakie blubry" ale jak mówię to nie czytaj, patrz na tv, to mówi że musi mieć nademną kontrole:tak: Ale ogólnie to kochany jest bo w domku nic nie muszę robić. Po ostatniej wizycie u gin i zakazach przemęczania i wysiłku, to nawet szmaty do kurzu podnieśc nie mogę bo to dla niego już wysiłek:tak:
pozdrow meza od nas i kolorowych snow zycze

[video=youtube;nlGiHZfs2wk]http://www.youtube.com/watch?v=nlGiHZfs2wk[/video]

to link do tego utworu . wykonawcą jest bodajże islandzka grupa Sigur Rós.
a co do dokumentacji i zdjęcia to ginka mi nic nie daje raz dostałam tylko zdjęcie na początku teraz już nic.. ;(

a co do nicku "hunjord" nie wiem co ta nazwa oznacza ale podoba mi się ;) piosenka dla mnie jest najpiękniejszą na świecie już od kilku lat .. ale jak wspomniałam wcześniej trzeba umieć i lubić tego słuchać :)

no to jest bardzo dziwne . . . w Polsce chodzisz na USG?
Ciekawe jak to będzie przed porodem, ponieważ do szpitala wypadałoby wziąć ostatnie badanie USG

tak w Polsce , wczesniej chodziłam w Holandii i tam zawsze dostawałam zdjęcie, tutaj dostałam tylko raz.. spojżę jeszcze w kartę ciąży ale wątpie żeby coś było..

reklama
Do góry