reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Cześć Lodóweczki ;)
Ja z wizyty wróciłam niedawno i z Jaśkiem wszystko w porządku ;)
Najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
nie myślałam nigdy że może na zwykłym Usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwycona ;) a i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg :D do ostatnich 7 kg to sukces :) a przestałam tylko słodycze jesc . teraz Maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki :)
a ułożony już główką w dół, ginka powiedziała ze to prawidłowo jeśli mu tak wygodnie :))) życzę miłej nocki ;)

Cześć Lodóweczki ;)
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwycona ;) a i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg :D do ostatnich 7 kg to sukces :) a przestałam tylko słodycze jesc . teraz Maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki :)
a ułożony już główką w dół, ginka powiedziała ze to prawidłowo jeśli mu tak wygodnie :))) życzę miłej nocki ;)

To cudownie. Gratuluję :tak:

cześć lodóweczki ;)
ja z wizyty wróciłam niedawno i z jaśkiem wszystko w porządku ;)
najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
Nie myślałam nigdy że może na zwykłym usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwycona ;) a i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg :d do ostatnich 7 kg to sukces :) a przestałam tylko słodycze jesc . Teraz maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki :)
jej gratuluje - ja tez chce . Ciesze sie ze wszystko jest w porzadku , jak mozesz napisz jaki jest duzy . Gratuluje mamuni

tygrynko pewnie ze poczekam. teraz to juz nie wiem jak Ci sie odwdzięczę. nie mam

to na razie nic nie kupuj:-D
jak się kiedyś (mam nadzieję, że to nastąpi prędzej czy później:tak:) spotkamy to sobie zamówię u Ciebie jakiś pyszny obiadek i całą blachę ciasta tylko dla mnie:-D ha jaka ja bezinteresowna jestem:-D

Cześć Lodóweczki ;)

gratulacje Hunjord (co znaczy Twój nick?) super wieści:tak:

reklama
gratulacje Hunjord (co znaczy Twój nick?) super wieści:tak:[/QUOTE]

Hunjord- to tytuł pewnej piosenki , którą kocham , która bardzo mnie wycisza uspokaja , a wogole to wywołuje wszystkie uczucia w zależności od momentu w jakim jej słucham ;) jest dosyć dziwnym utworem i taką muzykę trzeba lubić żeby tego wysłuchać więc nie daję głowy że spodoba się każdej z Was ;) zaraz poszukam linku do tego i wyślę jeśli któraś będzie miała ochotę posłuchać.

a co do wielkości Maleńkiego to moją ginka nigy mi nie podaje zawsze jakoś mnie zbywa mówi ,że rozwija się prawidłowo , to musi mi wystarczyć ;)

Do góry