czyli bardziej w stronę np Talent Management i rekrutacji czy raczej twardy HR?
a ty co konkretniej porabiasz czym kierownikujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a teraz siedzę w domu jak kura domowa :-)i nawet zaczynam to lubić
do mnie szefowa zadzwoniła w 3 miesiącu jak byłam i pyta jak się czuję a ja się popłakałam a ona : o matko co się stało, a jaj jej na to, że mi ich wszystkich brakuje. Wyszłam na kretyna :-)ja nie mam zawodowe ADHD - lubie pracę z ludzmi i bardzo mi tego kontaktu brakuje
do mnie szefowa zadzwoniła w 3 miesiącu jak byłam i pyta jak się czuję a ja się popłakałam a ona : o matko co się stało, a jaj jej na to, że mi ich wszystkich brakuje. Wyszłam na kretyna :-)
gorzej...na wazeliniarę.....
NO WIDZE LASKI ZE TU POWAZNE TEMATY NAKRECACIE .JA JESTEM NIE WIEM O CO CHODZI ZAUWAZYLAM ZE TERAZ CORAZ WIECEJ NAS- LUTOWKI WIECZOROWA PORA. A WOGOLE OGARNELA KTORAS TO ILE NAS OGOLNIE JEST - BO TAK MYSLE LUTY TAKI KROTKI A OKOLO 100 CHYBA NAS BEDZIE , A MOZE SIE MYLE...gorzej...na wazeliniarę.....