reklama
nie ma gooooola hahahaale ulewa na tym boisku
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Grają z dupy jak zwykle i nic sie nie dzieje ciekawego komentator dobrze powiedział że to wygląda jak mecz towarzyski a nie walka o udział w mistrzostwachnie ma gooooola hahaha
Anisen
kochamy Cię mocno
Cześc Gwiazdki
Któras mówila cos o wieku. No to ja jestem dinozaur ;-), na ale chyba jeszcze nie wygladam na babcie
goscie pojechali, M poszedł do roboty, ja mam stos garów w kuchni i wielka ochote na lody, ale lodów brak. chyba zadzwonie do J zeby mi kupił w nocnym
Któras mówila cos o wieku. No to ja jestem dinozaur ;-), na ale chyba jeszcze nie wygladam na babcie
goscie pojechali, M poszedł do roboty, ja mam stos garów w kuchni i wielka ochote na lody, ale lodów brak. chyba zadzwonie do J zeby mi kupił w nocnym
zabeczka
Fanka BB :)
Ide spac mamuski:-) Milej nocki, papa
_Pysia_
Fanka BB :)
Cześc Gwiazdki
Ja wczoraj na panieńskim byłam i czułam isę jak stateczna starsza ciotka (!!). tamte młodsze laski, o slubie to jeszcze prawie żadna nie mysłała, oprócz przyszłej panny młodej, a o dzieciach tym bardziej... A przecież nie mam jeszcze chyba tak dużo lat...
Anisen
kochamy Cię mocno
reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Nie martw się może jeszcze nasi strzela bramę w koncu jeszcze pół godziny