reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mam telewizor i monitor w jednym wieć najcześciej to BB :D:D
Nie cierpię tych wszystkich tańców na lodzie i innych. Filmy ogladamy tylko z DVD- z czego ja poloweprzesypiam, bo mnie filmy ostatnio nudzą. Im wiecej ich ogladałam tym wczesniej wiedziałam jak się fil skończy - strasznie mnie to wkurza. Czasami lookam na serie o katastrofach lotniczych, morderstwach, urządaniu mieszkaszkań na Discovery i tego typu programach. takze mało oglądam telewizji
O to widzę, że masz podobnie do mnie co do discovery bo to to czasem oglądam :)
A co do filmów uwieeeeeeeelbiam oglądać ale nie pamiętam kiedy ostatnio zdarzyło mi się obejrzeć film na 1 raz zawsze zasypiam :-D Nawet do kina jak idę to w połowie śpię i nie ważne czy to komedia horror czy cokolwiek innego może być film mega ciekawy a i tak zasnę nie wiem dlaczego tak mam ale mam i to od dobrych 2 lat więc wesoło :-p
Czy to możliwe żebym czuła kopniaczki tuż pod biustem na środku? bo przed chwilą coś takiego poczułam?
Eeee chyba nie ale nie wiem :-p

reklama
no i podliczyłam wrzesień i 10 dni paźdiernika. No i nasepne 10 dni zęby w ścianę...
Majsii ja zasypiam, ale specjalnie. A jak mnie wciągnie film to nie ma mocnych zebym zasnęła. Ale to się rzadko zdarza. Strasznie wybredna jestem, mąz już ze mną nie daje rady. Ostanio oglądałam siedem dusz. Świetny melodramat. Nie jestem fanką tego typu filmów, ale ten był bardzo dobry. Akcja zakręcoan bardzo , bo są nie zapowiedziane retrospeckcje, ale po 10 minutach rozgryzłam o co chodzi ,ale i tak m isie podobało.

no i podliczyłam wrzesień i 10 dni paźdiernika. No i nasepne 10 dni zęby w ścianę...
Majsii ja zasypiam, ale specjalnie. A jak mnie wciągnie film to nie ma mocnych zebym zasnęła. Ale to się rzadko zdarza. Strasznie wybredna jestem, mąz już ze mną nie daje rady. Ostanio oglądałam siedem dusz. Świetny melodramat. Nie jestem fanką tego typu filmów, ale ten był bardzo dobry. Akcja zakręcoan bardzo , bo są nie zapowiedziane retrospeckcje, ale po 10 minutach rozgryzłam o co chodzi ,ale i tak m isie podobało.
Oooo dzięki za tytuł obejrzę sobie :)
Ja juz tez zmykam dziewczyny,
Udanej nocki i do zobaczenia jutro...
Miłych senków :)
Ciekawe czy mój mnie tez tak kiedyś kopnie bo tylko w jedno miejsce kopie i tak mysle, ze jeszcze trochę i mi dziure tam zrobi :)
Ja czuje w 2 miejscach dziwnie tak :-p
KUZWA MOJ V . TO CZECH WIEC NIE MAM WYBORU MUSZE OGLADAC MECZ ALE MORDE DRZE ,,,, MAM NADZIEJE ZE NASI DOKOPIA PEPIKOM
hahahahahaha no się zobaczy :d
to było bardzo dziwne uczucie zazwyczaj czuję kopniaczki w dole brzucha a nie tak wysoko
może to żołądek albo coś :-p

reklama
Do góry