a ja sie zalamalam....wlasnie szykuje sie do wyjscia ze znajomymi...i wygladasm jak wieloryb ( zalamka...naprawde....jakbym zaraz miala jechac na porodowke....a moja kuzynka ktora jest miesiac wyzej w ciazy wyglada jak ja w 3 miesiacu....to nie fair ((
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Ja zamierzam looknąc na "mam talent";-) ja tam lubię ten program;-)
Pysiu no to nie czeka Cie miły wieczorek ..
Nie trawię wojewódzkiego i tej w środku, nawet nie pamiętam jak isę nazywa
Majsii
Ja mam w pokoju telewizor ale jak go włączam to wszyscy mówią, że chyba święto narodowe jest albo coś widziałam tego ze 2 odcinki chybaJa zamierzam looknąc na "mam talent";-) ja tam lubię ten program;-)
Pysiu no to nie czeka Cie miły wieczorek ..
Kochana każda ciąża jest inna więc nie ma co się porównywać :-) i jeszcze stresować Ładnie sie ubierz przede wszystkim w ładny uśmiech na buźke i miłego wieczorku życzęa ja sie zalamalam....wlasnie szykuje sie do wyjscia ze znajomymi...i wygladasm jak wieloryb ( zalamka...naprawde....jakbym zaraz miala jechac na porodowke....a moja kuzynka ktora jest miesiac wyzej w ciazy wyglada jak ja w 3 miesiacu....to nie fair ((
A co lubisz Pysiu oglądać?Nie trawię wojewódzkiego i tej w środku, nawet nie pamiętam jak isę nazywa
olenka12345
a ja sie zalamalam....wlasnie szykuje sie do wyjscia ze znajomymi...i wygladasm jak wieloryb ( zalamka...naprawde....jakbym zaraz miala jechac na porodowke....a moja kuzynka ktora jest miesiac wyzej w ciazy wyglada jak ja w 3 miesiacu....to nie fair ((
Nieprzejmuj się..ja też dzisiaj idę na urodzinki,gdzie będą super odstawione laski..a ja się czuję wielką i brzydka:-(
Majsii
Oj Kochane powinnyśmy czuć się pięknie i wyjątkowo :-) Sama w sumie mam problem z akceptacją każdego dodatkowego kilograma tym bardziej, że od lat ćwiczyłam by mieć ładną sylwetkę. Najbardziej się boję jak mój Ł wróci bo wcześniej widział mnie jak brzuszka prawie nie było widać a teraz zobaczy mnie w 8 miesiącu mam nadzieję, że nie fiknie na lotnisku na zawał czy cuś Ale staram się ubierać w to w czym mi wygodnie i czuje się dobrze i nie jest najgorzej więc ładnie się proszę wyszykować i dobrze bawićNieprzejmuj się..ja też dzisiaj idę na urodzinki,gdzie będą super odstawione laski..a ja się czuję wielką i brzydka:-(
_Pysia_
Mam telewizor i monitor w jednym wieć najcześciej to BBJa mam w pokoju telewizor ale jak go włączam to wszyscy mówią, że chyba święto narodowe jest albo coś widziałam tego ze 2 odcinki chyba
Kochana każda ciąża jest inna więc nie ma co się porównywać :-) i jeszcze stresować Ładnie sie ubierz przede wszystkim w ładny uśmiech na buźke i miłego wieczorku życzę
A co lubisz Pysiu oglądać?
Nie cierpię tych wszystkich tańców na lodzie i innych. Filmy ogladamy tylko z DVD- z czego ja poloweprzesypiam, bo mnie filmy ostatnio nudzą. Im wiecej ich ogladałam tym wczesniej wiedziałam jak się fil skończy - strasznie mnie to wkurza. Czasami lookam na serie o katastrofach lotniczych, morderstwach, urządaniu mieszkaszkań na Discovery i tego typu programach. takze mało oglądam telewizji
Głupie baby jesteście (bez obrazy )Macie w sobie cudne kruszynki. I to starczy. Ciąza nie będzie trwać wiecznie, także zdążycie wrócić do formy, a te chude i wyfiokowane niech Wam zazdroszczą tych cudeniek w brzuchachNieprzejmuj się..ja też dzisiaj idę na urodzinki,gdzie będą super odstawione laski..a ja się czuję wielką i brzydka:-(
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Czy to możliwe żebym czuła kopniaczki tuż pod biustem na środku? bo przed chwilą coś takiego poczułam?
_Pysia_
na tych patałachów już dawno nie patrzę, bo mi czasu szkoda. Wyznaję zasadę, ze kazdy może przegrać. Ale trzeba przegrywać w pięknym stylu, a wygrywać mozna byle jakoooooo.....jak komuś nie pasi mam talent.....to może popatrzeć jak nasi błaźnią się na boisku.....
reklama
olenka12345
no i dzięki tej kruszynce pojawia mi sie uśmiech na twarzy i te głupie myśli typu,ale zbrzydłam znikają;-)[/B]
Ok kochane ja zmykam powolutku sie ubierac i na urodzinki lecę;-)
Przyjemnego wieczorku buziaki 3majcie sie;-):-)
p.s Kolorkowych snów;-)