reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

a ja sie zalamalam....wlasnie szykuje sie do wyjscia ze znajomymi...i wygladasm jak wieloryb :(( zalamka...naprawde....jakbym zaraz miala jechac na porodowke....a moja kuzynka ktora jest miesiac wyzej w ciazy wyglada jak ja w 3 miesiacu....to nie fair :(((

reklama
Ja zamierzam looknąc na "mam talent";-) ja tam lubię ten program;-)

Pysiu no to nie czeka Cie miły wieczorek ..:sorry:
Ja mam w pokoju telewizor ale jak go włączam to wszyscy mówią, że chyba święto narodowe jest albo coś :-D widziałam tego ze 2 odcinki chyba :-p
a ja sie zalamalam....wlasnie szykuje sie do wyjscia ze znajomymi...i wygladasm jak wieloryb :(( zalamka...naprawde....jakbym zaraz miala jechac na porodowke....a moja kuzynka ktora jest miesiac wyzej w ciazy wyglada jak ja w 3 miesiacu....to nie fair :(((
Kochana każda ciąża jest inna więc nie ma co się porównywać :-) i jeszcze stresować :p Ładnie sie ubierz przede wszystkim w ładny uśmiech na buźke i miłego wieczorku życzę :)
Nie trawię wojewódzkiego i tej w środku, nawet nie pamiętam jak isę nazywa
A co lubisz Pysiu oglądać?

Nieprzejmuj się..ja też dzisiaj idę na urodzinki,gdzie będą super odstawione laski..a ja się czuję wielką i brzydka:-(

Nieprzejmuj się..ja też dzisiaj idę na urodzinki,gdzie będą super odstawione laski..a ja się czuję wielką i brzydka:-(
Oj Kochane powinnyśmy czuć się pięknie i wyjątkowo :-) Sama w sumie mam problem z akceptacją każdego dodatkowego kilograma tym bardziej, że od lat ćwiczyłam by mieć ładną sylwetkę. Najbardziej się boję jak mój Ł wróci bo wcześniej widział mnie jak brzuszka prawie nie było widać a teraz zobaczy mnie w 8 miesiącu mam nadzieję, że nie fiknie na lotnisku na zawał czy cuś :-D Ale staram się ubierać w to w czym mi wygodnie i czuje się dobrze i nie jest najgorzej więc ładnie się proszę wyszykować i dobrze bawić :)

Ja mam w pokoju telewizor ale jak go włączam to wszyscy mówią, że chyba święto narodowe jest albo coś :-D widziałam tego ze 2 odcinki chyba :-p

Kochana każda ciąża jest inna więc nie ma co się porównywać :-) i jeszcze stresować :p Ładnie sie ubierz przede wszystkim w ładny uśmiech na buźke i miłego wieczorku życzę :)

A co lubisz Pysiu oglądać?
Mam telewizor i monitor w jednym wieć najcześciej to BB :D:D
Nie cierpię tych wszystkich tańców na lodzie i innych. Filmy ogladamy tylko z DVD- z czego ja poloweprzesypiam, bo mnie filmy ostatnio nudzą. Im wiecej ich ogladałam tym wczesniej wiedziałam jak się fil skończy - strasznie mnie to wkurza. Czasami lookam na serie o katastrofach lotniczych, morderstwach, urządaniu mieszkaszkań na Discovery i tego typu programach. takze mało oglądam telewizji

Głupie baby jesteście (bez obrazy :-D)Macie w sobie cudne kruszynki. I to starczy. Ciąza nie będzie trwać wiecznie, także zdążycie wrócić do formy, a te chude i wyfiokowane niech Wam zazdroszczą tych cudeniek w brzuchach ;):-D

reklama
Do góry