reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Chathamko! witaj i witam serdecznie wszystkie lutowe matulki.jestem nowa[jak widac,slychac i czuc]mieszkam i zyje w newcastle[niestety-stety]musze mowic ile mam latek?-nie!! o to swietnie dziekuje jestescie slodkie juz Was pokochalam!skaczylam5miesiac ciazy!od wczoraj wiem,ze mam synka[ktoreko Wszechmogacy obdazyl chojnie klejnotami rodowitymi...ale moj maz jest przekonany,ze to jego zasluga:-D,pozwalam mu tak myslec,wkacu to samiec nie?!taaa!!!]co by tu jeszcze?hhyyy?z PL pochodze z dolnegoslaska:crazy:ale od15tam nie zyje,to chyba tyle laseczki,fajnie byc tu z wami!......pozaty czuje sie swietnie uroczo jak kuleczka,nie jak nalesnik albo jak wieloryb aaa sama juz niewiem jak sie opisac,pocieszajace jest ze zostalo tylko4miechy.to tyle na razie laseczki lutoweczki.papatki i narka.......wiecie co?!ale my babki to jestesmy niesamowicie silne!,:szok:nie?!!

Chathamko! witaj i witam serdecznie wszystkie lutowe matulki.jestem nowa[jak widac,slychac i czuc]mieszkam i zyje w newcastle[niestety-stety]musze mowic ile mam latek?-nie!! o to swietnie dziekuje jestescie slodkie juz Was pokochalam!skaczylam5miesiac ciazy!od wczoraj wiem,ze mam synka[ktoreko Wszechmogacy obdazyl chojnie klejnotami rodowitymi...ale moj maz jest przekonany,ze to jego zasluga:-D,pozwalam mu tak myslec,wkacu to samiec nie?!taaa!!!]co by tu jeszcze?hhyyy?z PL pochodze z dolnegoslaska:crazy:ale od15tam nie zyje,to chyba tyle laseczki,fajnie byc tu z wami!......pozaty czuje sie swietnie uroczo jak kuleczka,nie jak nalesnik albo jak wieloryb aaa sama juz niewiem jak sie opisac,pocieszajace jest ze zostalo tylko4miechy.to tyle na razie laseczki lutoweczki.papatki i narka.......wiecie co?!ale my babki to jestesmy niesamowicie silne!,:szok:nie?!!

Witam i życzę spokojnej ciąży ....mam nadzieję że się szybko wciągniesz w klimaty i wyczujesz moje ciężkie poczucie humoru.....pamietaj mało cukrów to podstawa do dobrej szajby...przetestowałam ...jak jakieś pytania o poziomy cukru to ja tu spec jestem..... z tego powodu miewam depresje bo reszta wpierd.... wszytko co się rusza i na drzewo nie spier.....

rechot1sb.dzieki za powitamko i taz mam nadzieje ze szybko zalapie a roaczej bede sie modlic oto bo przy mojej anemi to mometami zstanawiam sie czy wogule ja to ja czy matrix.ale sie postaram sprezyc jak naj mocniej.poczytam i zalapie twoja klime.pozdrawiam.

Witam i życzę spokojnej ciąży ....mam nadzieję że się szybko wciągniesz w klimaty i wyczujesz moje ciężkie poczucie humoru.....pamietaj mało cukrów to podstawa do dobrej szajby...przetestowałam ...jak jakieś pytania o poziomy cukru to ja tu spec jestem..... z tego powodu miewam depresje bo reszta wpierd.... wszytko co się rusza i na drzewo nie spier.....
RECOTKU- WIDZE ZE TOBIE TEZ SIE PORY DNIA POPI..... JAK WSZYSTKIE SPIA TAK MY DIALOG ZACZYNAMY. A RANO PIPKI O 6 JUZ NAPIERAJA NA KOMPA A JA

reklama
Do góry