A jogurt naturalny probowalas? Albo cos na oslone zoladka.. np lakcid ..No wałsnie myślałam że to takie wrażenie .... ale nie ! Ewidentnie ! Tak jak bym zjadła kilo czosnku i bekała potem , tylko że paskudnym chrupkowym serem czuje beki .... Maaaasaaaakraaaa
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
No wałsnie myślałam że to takie wrażenie .... ale nie ! Ewidentnie ! Tak jak bym zjadła kilo czosnku i bekała potem , tylko że paskudnym chrupkowym serem czuje beki .... Maaaasaaaakraaaa
Mi się wydaje, ze to kwas żoładkowy ci się tak zrobił i taki akurat ma "smak".
_Pysia_
heh;-)w ciąży to dziwne smaki są..ja np na początku ciązy wogle nie miałam smaku,a guma do żucia smakowała mi jak "kuweta dla kota"
nigdy nie próbowałam "kuwety dla kota"..więc nie wiem czemu mi sie tak skojarzyłohehe;-)
Uff dobrze ze dodałaś to drugie zdanie bo w mojej głowie już rodziło się pytanie
Kurde musze iść mezowi robić obiad
olenka12345
Uff dobrze ze dodałaś to drugie zdanie bo w mojej głowie już rodziło się pytanie
Kurde musze iść mezowi robić obiad
hehe no sama nie wiedziałam skąd wzieło mi się takie skojarzenie..;-)
Ale na szczęście później już były "normalniejsze"porónania;-)
No jogurty jem . A z tego co wiem to środki osłonowe sztuczne nie są wskazane w czasie ciąży ... Kurcze , jak mi sie tak całą noc bedzie bekało to sama z sobą nie wytrzymam . Dobrze że kocura nie ma , bo bym go chyba zagazowała .... Chzba yrobie sobie duuuuzy kube herbaty miętowej ...Ach kurcze ... przez to że jestem chora libido mi spadło ... dziwnie sie z tym czuje ... normalnie to mało sie nie poplakałam jak nie było nocnego dziczenia ... a teraz ... mogłabym siedziec i składać ciuszki maluszka ...
olenka12345
Pysia jak zwykle robi obiad gdy inni robią kolację
też zmykam na jakieś szamanko...
Smacznego dziewczyny;-)
ja już po kolacji..jadłam przepyszne tościki
olenka12345
Tooosty ... no kobieto na złość mi robisz chyba !!!
Ide sobie zrobic , najwyżej będe bekac 2xbardziej serowo
heh..no specjalnie na złośc nie chciałam zrobic;-)
no a teraz..cóż-SMACZNEGO!!;-)
reklama
agaB
Dobrej nocki Lutóweczki :-)
ja już uciekam nacieszyć się mężem i tylko mężem bez teściów za ścianą ;-)
będę jutro dopiero tylko litości nie pisać tu epopeji bo znów nie dam rady nadrobić
trzymajcie się cieplutko PAPA a jak już położycie się spać to KOLOROWYCH snów życzę ;-) pa
ja już uciekam nacieszyć się mężem i tylko mężem bez teściów za ścianą ;-)
będę jutro dopiero tylko litości nie pisać tu epopeji bo znów nie dam rady nadrobić
trzymajcie się cieplutko PAPA a jak już położycie się spać to KOLOROWYCH snów życzę ;-) pa