zabeczka
Fanka BB :)
Dziekuje za zaproszenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapomnialam dodac MamoAlexa. Masz slicznego synkaDziekuje za zaproszenie
Teraz to ja dziekujezapomnialam dodac MamoAlexa. Masz slicznego synka
muszę się zmusić i ruszyć na zakupy...nie mam dziś dobrego nastroju bo mnie mama wkurza z ojcem....maja do mnie pretensje że nie chce odwiedzać dziadka w szpitalu....a ja się boje ze coś znowu załapie, jest jakaś epidemia szaleją wirusy pogoda słaba i dodatkowo ja osłabiona ciągle a oni mi każą po szpitalach wysiadywać w siedlisku zarazków.....masakra jakaś ......
ale jak widać nie każdy rozumuje jak ja....mają prawo do swojego zdania ale znając moje nie powinni mieć do mnie pretensji.....
a tak w ogóle to u mnie wszystko wróciło do normy, Maciuś juz doszedł do siebie z wypadku, wrócił do pracy i na siłownię ihihihih rozbity samochód sprzedaliśmy jakieś 2 godzinki temu, ale dostaliśmy grosze w porównaniu do tego co na niego wydaliśmy, trudno...za dwa tygodnie bierzemy ślub i już nie mogę się doczekać..do załatwienia mam jeszcze parę drobiazgów, dziś trochę bolałao jak musiałam zapłacić za wystrój kościoła, najskromniejsza wersja 400zl buuuu za to bym miała łóżeczko dla dzidzi, ale nikt tego dnia nie ma ślubu oprócz nas i sami mus8imy pokryć wydatki...nie wiem czy tygrynka wam wspomniała, ale w końcu się spotkałyśmy byłyśmy na spotkaniu w Polonezie, imprezka bardzo ciekawa i dostałyśmy fajne kosmetyki w prezencie
Tygrynka opowiadała i nawet troszkę Cię obgadała.... że fajna jesteś . Zazdrościmy spotkania w realu. .