reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
muszę się zmusić i ruszyć na zakupy...nie mam dziś dobrego nastroju bo mnie mama wkurza z ojcem....maja do mnie pretensje że nie chce odwiedzać dziadka w szpitalu....a ja się boje ze coś znowu załapie, jest jakaś epidemia szaleją wirusy pogoda słaba i dodatkowo ja osłabiona ciągle a oni mi każą po szpitalach wysiadywać w siedlisku zarazków.....masakra jakaś ......

ale jak widać nie każdy rozumuje jak ja....mają prawo do swojego zdania ale znając moje nie powinni mieć do mnie pretensji.....

muszę się zmusić i ruszyć na zakupy...nie mam dziś dobrego nastroju bo mnie mama wkurza z ojcem....maja do mnie pretensje że nie chce odwiedzać dziadka w szpitalu....a ja się boje ze coś znowu załapie, jest jakaś epidemia szaleją wirusy pogoda słaba i dodatkowo ja osłabiona ciągle a oni mi każą po szpitalach wysiadywać w siedlisku zarazków.....masakra jakaś ......

ale jak widać nie każdy rozumuje jak ja....mają prawo do swojego zdania ale znając moje nie powinni mieć do mnie pretensji.....
PRZYKRO MI A CO SIE STALO DZIADKOWI ?MAM NADZIEJE ZE TO NIC POWAZNEGO. MYSLE ZE POWINNAS ZOSTAC W DOMU A MAMA POGADA POGADA I PRZESTANIE A DO DZIADKA ZADZWON I MU TO WYJASNIJ NA [PEWNO ZROZUMIE . NO GLOWA DO GORY

Czesc dziewczyny!
Czytam Was i czytam od wczoraj i jakos nie moge nadrobic.
Noc byla fatalna (sasiad balowal i spiewal do 6 rano!!!!, blizniaki tlukly mi sie po brzuchu, maz sie rozchrapal i w ogole wszystko bylo zle! :( )

Dopiero teraz mam wolna chwile i nadrabiam wczorajsze i dzisiejsze zaleglosci.. widze, ze wesolo bylo:)

A SWOJA DROGA JEST JAKAS 30TKA MIEDZY NAMI . TYLKO SIE IDZIE , STARA DUPA ZE MNIE...

Jest jest i to po 30tce (ale mam nadizeje, ze jeszcze normalna) :).;-)

Witam weekendowo :-)

Napiszę w skrócie co u mnie... właśnie wróciłam z uczelni, zajęcia planowo miałam od 8 do 18 a byłam od 13 do 14.30 :szok: już mi się moralniak załaczył że tak zrobiłam no ale byłam tak głodna że poszłam z koleżanką do mojej ukochanej chińskiej restauracji, ona była w szoku jak widziała ile jem :-D i jeszcze zamówiłam lody, teraz ledwo żyje...

Ucieszyłam się bo jedna dziewczyna u mnie na roku jest w ciąży ma termin na 7 marca więc sobie pogadałyśmy, super dziewczyna i też będzie miała synusia. A ludzie z mojego roku to sie tak gapili jak na małpy jakies myslałam że bananami będą w nas rzucać.

No i jeszcze byłam w TESCO i kupiłam w końcu jakiś ciuszek 3 pak body z krótkim rękawem :-)

hej dziewczynki wreszcie jestem:)))) miałam przerwę kilkudniową, ale Maciuś mi zrobił prezent i dziś przyszedł do naszego domku z modemem playa hhehehehe i wreszcie mam u siebie neta, zrobił to bo mu było żal, że nie mogę do was wejść ihihihih mama ma totalnie zepsutego kompa i nie wiem kiedy go naprawi, ale ja naszczęscie mam już problem z głowy postaram się nadrobić zaległości od niedzieli.....

reklama
Do góry