reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Gutmorning lejdiss !

Od wczoraj jest u nas syn mojego męża, więc nawet się cieszę, że mam roboczą sobotę! Teraz siedzę sobie w pracy i czytam co się u Was działo podczas mojej nieobecności :)

Mój synuś to ostatnio leniuszek... jeszcze nie umiem wyczaić jego stałych momentów aktywności, jedynie co, to ok godz 23-24 wiem, że potrafi mnie nawet obudzić.... Wczoraj na USG to tak spokojnie leżał.... nóżką tylko wywijał :-) hehe.

kataszaone napisz o.... "Znajomość na forum - czyli jedna baba drugiej babie."

agasz82 wszystkiego co najlepsze, aby całe Wasze życie było tak piękne jak ten wspaniały, dzisiejszy dzień!

U mnie zimno, wieje, leje itp. Na szczęście wczoraj odebrałam z poczty ten płaszczyk co Wam pokazywałam! Cudny jest! I a końcu jest to coś, w czym się zapnę i nie pizga mi nigdzie hehe!
Dziś o 18 mamy imprezę firmową.... trzeba iść aby być. Choć ostatnio męczą mnie te bierne schadzki! Siedzę przy stole, wszyscy piją i piją, a ja po kilku flaszkach nie rozumiem ich żartów... siedze jak kołek i gapię się "co by tu jeszcze zjeść..." .

A Wy? Jakie plany na dziś?

Witam!
Ja tak szybko kimłam w łóżku, bo chyba około 21. Musiałam odespać ten cały szpital, bo tam spać się nie da:-(
Dzisiaj mam trochę obowiązków w domku, więc z Wami nie posiedzę, ale od poniedziałku jak usiądę to nie dam Wam spokoju:tak:
Teraz spadam na jakieś zakupy bo muszę uzupełnić zapasy w lodówce.
Do zobaczonka!

:-D

Załączniki

• dzidziaki.jpg
    dzidziaki.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry