reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Najeli duży Twój Adaś :-)
z tym rozwarciem to troszke sie zaniepokoiłam. to w koncu dopiero połowka. jeszcze sporo muszą urosnąc nasze dzieciaczki by sobie poradzic na świecie.
A Tobie nie kazał przystopować z pracą? Dziwne ze nie dostałaś L4.

Jak mi to powiedział o tym rozwarciu na fotelu to zaczęłam się cała trząść... Zabrzmiało to strasznie! Ale on od razu powiedział, że nie ma się czego obawiać! Potem jeszcze zobaczył, że to może być wina małego, bo akurat leżał główką w dół. Powiedział, że daje luteinę i że będziemy to kontrolować. L4 powiedział, że jak chce... że może mi wypisać, ale nie ma (z powodu tego rozwarcia) takiej koniecznej potrzeby. Stwierdziłam, że do końca października jeszcze popracuje.

AISEN CIESZE SIE ZE Z ADASIEM WSZYSTKO OK - ALE Z NIEGO DUZY CHLOP ... A ROZWARCIEM SIE NIE MARTW SKORO LEKARZ TAK MOWIL WIESZ TAK SOBIE MYSLE I OBYM SIE MYLILA - ZE JUZ NAM CORAZ BLIZEJ I BLIZEJ DO ROZWIAZANIA I NAPEWNO CORAZ CZESCIEJ BEDZIEMY SLYSZALY O ROZNYCH PRZYPADLOZSCIACH JAKIE NAS DOPADAJA (TFU TFU ) OBY JAK NAJZADZIEJ A NAJLEPIEJ WCALE . A CO DO MEZA TO MILE ZE TAKI ZAZDROSNY , MOJ JAK MA JAKIES PRZEJAWY ZAZDROSCI TO MU MOWIE - A CO TY MYSLISZ CO JA MOGE ZDZIALAC Z TAKIM BRZUCHEM - TO SIE SMIEJE I JUZ NIC NIE MOWI

No tak.... ja już zadyszkę dostaje podczas rozbierania , a gdzie do gry wstępnej hehe

reklama
Ja sie niestety zbieram do wyra ... koniec party ... uczące sie mamuśki nie imprezują :-( a ja jutro na 8 do szkoły musze ... grrrr ... Dobranoc !!!

Anisen ja to Ci sie dziwie, ze ten Twoj malzonek jest jeszcze zywy. ... :-p;-)

Ja to sie tez sobie dziwię ;-). na ale miekne jak wraca ledwo zywy, nosem podpiera podłoge, oczy na zapałkach a ręce mu zwisają az po kolana.
ale ostatnio w niedziele szczególnie mam złośliwca i wymyslam sobie pytania naszej córeczki, oczywiscie mówie mu co wymysliłam. ostanie: Kina zapyta ; mamusiu a czy mój tato to ś Mikołaj?
nie córeczko, odpowiem tatuś robi ludziom ząbki.
K: no to dlaczego świetego mikołaja nie widziałam i tatusia też

złosliwiec ze mnie

reklama
Po pierwsze to się przeokrutnie rozbrykałyście gaduły przebrzydłe :))

Po drugie TYGRYNA jak trza to trza i nie ma że boli - my już cie tu przypilnujemy żebyś w wyrku grzecznie leżała!!!

NAJELI - cudownie, duży chłopak z tego twojego Adasia już!! :) a co do zazdrośnictwa... hihi to u mnie zawsze jest "czego od ciebie znów chce ten kretyn/pedał/gej/idiota jak on w ogóle wygląda... on jest przystojny... chyba nie wiem z której strony, przecież to pedał..." itd itp

no nie no nie trzymajta mnie za rece i za nogi ......
TRZYMAM!!!!!!!!!

Pomaga???

Do góry