Tygrynko Kochana to nie koniec swiata albo jakas tragedia. Poprostu nosisz pod sercem prawdziwego księcia, który wymaga od Mamusi super wygód i przywilejów. :-) Dlatego teraz caly czas łózeczko. Wychodz z wyrka tylko na siku i wieczorem na szybki prysznic i zobaczysz ze bedzie lepiej A Ty do tej pory wiecznie gdzies spacerujesz i zalatwiasz. A! No i mnie sie wydaje, ze te przytulanki z mezem tez przydaloby sie sobie darować Przynajmniej teraz na te dwa tygodnie.
Trzeba jeszcze Nutelii Ja znowu wcinam rogaliczki z Nutellą i popijam coca-colą Prawdziwa uczta w wyrku Dobrze, ze mnie moj mezus nie widzi
Moj lekarz juz w 15 tygodniu byl pewien a w 20 to tylko potwierdzil. Napewno wiele zalezy od sprzetu i umiejetnosci lekarza. Ale zdecydowana wiekszosc od ulozenia dziecka Nasz synus tak prezentowal swojego siurka, ze nie bylo mowy o pomylce Nawet lekarz nie musialby mi mowic, bo tak bylo widac
Trzeba jeszcze Nutelii Ja znowu wcinam rogaliczki z Nutellą i popijam coca-colą Prawdziwa uczta w wyrku Dobrze, ze mnie moj mezus nie widzi
Cześć dziewczyny. Wpadam do Was z pytaniem. Dokładnie w 20 tygodniu miałam usg na którym moja pani doktor stwierdziła,że maluch bardzo się wierci i może tylko powiedzieć że prawdopodobnie będę miała synka. Coś tam niby dynda między nóżkami, ale na 100 % określić płci nie może. Jak jest u Was? Lekarze mają jakieś wątpliwości czy są raczej pewni? Dodam,że sprzęt jest raczej nowoczesny, choć nie jest to 3d.
Moj lekarz juz w 15 tygodniu byl pewien a w 20 to tylko potwierdzil. Napewno wiele zalezy od sprzetu i umiejetnosci lekarza. Ale zdecydowana wiekszosc od ulozenia dziecka Nasz synus tak prezentowal swojego siurka, ze nie bylo mowy o pomylce Nawet lekarz nie musialby mi mowic, bo tak bylo widac