reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Rechotku ja tak mam... kopie mnie tylko w okolice lewego jajniora, a czasem ale bardzo rzadko po środku brzucholka.

Czyli wszystkie mamy tak samo :tak:jest cool

a tekst o całowaniu w dupsko pierwsza klasa :-D

ehh poszłabym może do kina...na Odlot albo Galerianki - chyba Pysia dziś poszła na Galerianki, nie?

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM WRESZCIE WROCILAM Z DALEKIEJ PODROZY - ZEMDLALO MI SIE ALE JUZ DOBRZE NAWET MAM SILE CZYTAC CO PLODZICIE I POSTARAM SIE BYC NA BIEZACO .
PAULA-GRATULUJE KROLEWNY I MAM NADZIEJE ZE WKROTCE DOLCZE DO QUEEN MUM
ZNACHORKA- NIE BIERZ DO SIEBIE TEJ LISTY POPROSTU ZROB TYLE NA ILE MASZ SILE I OCHOTE A RESZTE OLEJ . NIE GNIEWAJ SIE ALE ZASTANAWIAM SIE JAK MAMA NIE MA DLE CIEBIE WSPOLCZUCIA - PZECIEZ TU CHODZI O DOBRO TWOJE A ZWLASZCZA TWOJEJ NIUNI . BEDE TRZYMALA KCIUKI - PAMIETAJ NIE DENERWUJ SIE - OLEJ TE GADAN IA I LISTY , A SWOJA DROGA MOZE PO PORODZIE BABCIA PRZEJZY NA OCZY ALE ZEBY DLA NIEJ NIE BYLO ZA POZNO .
GUCHA- A CO TY KU.... MYSLISZ ZE JAK MAM 30-TKE ZA SOBA TO CO NIBY NA PARKIECIE NIE POPLASAM
A TAK SWOJA DROGA TO WAM TROCHE ZAZDROSZCZE JAK MOJE DZIDZI POJDZIE DO SZKOLY TO JA JUZ PRAWIE DO 40-TKI BEDE DOCIAGALA TRZEBA SIE KONSERWOWAC

A ja właśnie się nie pochwaliłam, ze od 2 dni czuje jak malutka mnie kopie. Takie delikatne w jednym miejscu :-)
Ale to sympatyczne!!!

A w ogóle moje 6 śpioszków było moim pierwszym zakupem dla mojej kruszynki. I jestem daleko w tyle za Wami ale jak się rozkręcę to Was dogonię. Już szukam w internecie wózków.

Moja mama jest bardzo przesadna , więc jej nic nie mówiłam o ubrankach ale mąż się wygadał. Uśmiechnęła się i poleciała do szafy i wyciągnęła - śpiworek, mięciutki puchaty śpioszek na zimę i bluzę z kapturkiem :) Mnie tu odciąga od zakupów a sama już je dawno zrobiła :)

Ostatnia edycja:
reklama
No macie szczęście, że zbyt dużo nie napisałyście bo bym nie nadrobiła :) No odpoczęłam po moim szaleństwie sprzątania, ale wam powiem, że mnie dalej biodra bolą. Obejrzałam brzydulę (boże kiedy oni będą razem...!!!!) wypuściłam piesy na dwór, poleniuchowałam i czekam na mężusia :)

Rechotku Ja na początku dłuższy czas czułam też nisko i też tylko w jednym miejscu więc wydaje mi się, że to normalne. A jak długo już czujesz ruchy? Bo ja chyba jakieś 2,5 tygodnia

Gucha ale się uśmiałam z tego żartu z dzwonkiem i przerwą :) hahah a co do wieku, no to niech Ci będzie, że takim starym grzybem jeszcze nie jestem :p

Anisen super wyniki gratuluję!
SIUNIAB-BO CIEIE NIE BYLO - WCZORAJ MIALYSMY LAEPSZY DZIEN .
WCZORAJ ZAJZALAM NA FORUM MARCOWEK I ONE MAJA MOLOWE TEGO CO MY A TO TYLKO M-C ROZNICY

POLOWE TEGO CO MY - MY MAMY LEPSZE BATERKI

Ostatnia edycja:
Do góry