reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Poziomeczka gratuluję poczucia ruchów!niesamowite co:D ;-):-D
Agasz gratuluję wyjścia za mąż i..wszystkiego najsłodszego na nowej drodze życia!..bo ponoc miłośc to taka słodka niewola..to ja Wam życzę by Wasza "niewola"trwała wiecznie!!;-)

reklama
ja mam antybiotyk na bakteryjne zapalenie gornych drog oddechowych amotaks dis
marga - widze ze razem sie bedziemy leczyly ja tez ledwo dychram a najgorszy jest katar . Ja staram sie sama jakos wyleczyc naturalnymi sposobami bo u mnie jak pojde do lekarza to jedyne co zaleci to paracetamol - smieje sie ze tutaj paracetamol lo lek nawet na smierc . Pozdrawiam i zdrowka zycze

chathamka : Jak mieszkałm w Holandii to tam tez na wszytsko przepisywali paracetamol . Nawet na sraczke .
A dobry wieczór !
Już wstałam :p A Moj biedy kocur dopiero dojechał do Rzeszowa ... a wyjechał o 14 ...
Nic w tej telewizji nie ma ! NUDY NUDY NUDY !!!

chathamka : Jak mieszkałm w Holandii to tam tez na wszytsko przepisywali paracetamol . Nawet na sraczke .
A dobry wieczór !
Już wstałam :p A Moj biedy kocur dopiero dojechał do Rzeszowa ... a wyjechał o 14 ...
Nic w tej telewizji nie ma ! NUDY NUDY NUDY !!!
ZNACHORKA - MAMY PRZECIEZ SIEBIE ALE DZIEWCZYNY GDZIES ZNIKNELY NASZ KOMIK PANI KRYSZAK -RECHOTEK JUZ TEZ NAS OPUSCILA A MOZE MA RANDE hihi...
MIESZKAM W UK

reklama
jestem w domku, po badaniu ktg... ogólnie beznadzieja, nadal macica napięta, skurcze regularne... gdzie ta mała cholera tak się spieszy??? teraz: zwiększona dawka leku o połowę, dodany nowy i surowe przykazanie: leżeć... za tydzień góra dwa do kontroli i jak się nie poprawi to szpital się kłania:-( ja nie wiem dlaczego się to nie uspokaja, przecież już dwa tygodnie biorę leki i raczej leżę, najwyżej co 2/3 dni spacerek... chyba muszę się w końcu pogodzić z faktem, że moja ciąża jest patologiczna, chociaż nienawidzę jak lekarze tak o niej mówią:-(

Do góry