reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
No macie szczęście, że zbyt dużo nie napisałyście bo bym nie nadrobiła :) No odpoczęłam po moim szaleństwie sprzątania, ale wam powiem, że mnie dalej biodra bolą. Obejrzałam brzydulę (boże kiedy oni będą razem...!!!!) wypuściłam piesy na dwór, poleniuchowałam i czekam na mężusia :)

Rechotku
Ja na początku dłuższy czas czułam też nisko i też tylko w jednym miejscu więc wydaje mi się, że to normalne. A jak długo już czujesz ruchy? Bo ja chyba jakieś 2,5 tygodnia

Gucha ale się uśmiałam z tego żartu z dzwonkiem i przerwą :) hahah a co do wieku, no to niech Ci będzie, że takim starym grzybem jeszcze nie jestem :p

Anisen super wyniki gratuluję!

achh juz rozumiem. Moja zołza sie wierci , kreci to kopie w róznych miejscach. Ale jesli maluszek sie nie za wiele przemieszcza w brzuszku to pewnie będzie kopac stale w to samo. Tak sobie to tłumaczę.

właśnie mnie to martwiło że jest tylko aktywne w jednym miejscu

ja też tak mam :tak:zazwyczaj po prawo pod pępkiem albo nad samym pęcherzem. Na usg pytałam - takie jest ułożenie dziecka i tyle. Nie martw się

to dzięki za info bo mi już różne myśli przyszły do głowy

Ale mi smaka narobilyscie ta pizza :-p:-( chyba jutro u nas bedzie strajk kuchanny i pizza na obiad :-p:-D najlepoiej z salami, mniami :-p albo z gyrosem i sosem tzatziki :-p juz na sama mysl slinie sie na klawiature :cool2:

reklama
Pandorka Powodzenia za zakupach dla dzidzi, zdaj później fotorelację i pochwal się łupami :)

Aaaa... w sumie nie ma się czym chwalić. Kupiliśmy siedzisko spacerowe, fotelik samochodowy, nosidełko, naklejki na ścianę i materacyk do łóżeczka. Wróciliśmy bez podwozia z kołami do wózka, bo nie było w magazynie, więc na dostawę musimy czekać do 4 tyg.

Dzień dobry dziewczyny ...
Już od rana dostalam zimną miękką pytą po twarzy ... Pamietacie co ostatnio mówiłam o problemach z moją mamuśką ? Dzisiaj przypieczętowała konflikty ostatnich dni przypinając mi na lodówce kartke z poleceniami dotyczącymi sprzątania ...
Któraś pytała co kazała zrobić ...
-wyszorować kuchenke razem z piekranikiem
-umyć gary
-wyczyścic blaty
-przebrać produkty zjadliwe i niezjadliwe w lodówce
- umyc i podokurzac podłogi
-poskładac i poprasować wyprane ubrania
-wrzucić kolejne pranie ...( u nas barzo mądrym pomysłem jest to że pralka stoi w piwnicy a pranie suszy sie na strychu ...)
sory ...ale dla mnie to droche za duzo ... zwłaszcza że po 4 osobach ...

Przepraszam Cię bardzo, ale ja bym jej dokładnie w tym samym miejscu powiesiła kartke z napisem : "pocałuj mnie w dupę"

Mam do was ważne pytanie i bardzo chcę aby każda co czuje ruchy się wypowiedziała bo się niepokoję....

odczuwam ruchy nieregularnie i z regóły tylko w jednym rejonie brzucha tak dziwnie żadko w innych rejonach....tak jakby pukało mnie tylko w jednym miejscu....martwię się tym....jak wy macie??????

Rechotku ja tak mam... kopie mnie tylko w okolice lewego jajniora, a czasem ale bardzo rzadko po środku brzucholka.

Do góry