Hahahahahha szalona Tyś
najpierw się nażrę a potem będę kwiczeć że za dużo zeżarłam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahahha szalona Tyś
achh juz rozumiem. Moja zołza sie wierci , kreci to kopie w róznych miejscach. Ale jesli maluszek sie nie za wiele przemieszcza w brzuszku to pewnie będzie kopac stale w to samo. Tak sobie to tłumaczę.
ja też tak mam zazwyczaj po prawo pod pępkiem albo nad samym pęcherzem. Na usg pytałam - takie jest ułożenie dziecka i tyle. Nie martw się
tak czuje je od około 2 tyg
Pandorka Powodzenia za zakupach dla dzidzi, zdaj później fotorelację i pochwal się łupami
Dzień dobry dziewczyny ...
Już od rana dostalam zimną miękką pytą po twarzy ... Pamietacie co ostatnio mówiłam o problemach z moją mamuśką ? Dzisiaj przypieczętowała konflikty ostatnich dni przypinając mi na lodówce kartke z poleceniami dotyczącymi sprzątania ...
Któraś pytała co kazała zrobić ...
-wyszorować kuchenke razem z piekranikiem
-umyć gary
-wyczyścic blaty
-przebrać produkty zjadliwe i niezjadliwe w lodówce
- umyc i podokurzac podłogi
-poskładac i poprasować wyprane ubrania
-wrzucić kolejne pranie ...( u nas barzo mądrym pomysłem jest to że pralka stoi w piwnicy a pranie suszy sie na strychu ...)
sory ...ale dla mnie to droche za duzo ... zwłaszcza że po 4 osobach ...
Mam do was ważne pytanie i bardzo chcę aby każda co czuje ruchy się wypowiedziała bo się niepokoję....
odczuwam ruchy nieregularnie i z regóły tylko w jednym rejonie brzucha tak dziwnie żadko w innych rejonach....tak jakby pukało mnie tylko w jednym miejscu....martwię się tym....jak wy macie??????