reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Milena super że maluszek zdrowiusenki!! :))

Ilonka mam nadzieje ze juz a stale wróciłaś do nas! :))

Znachorka - odpoczywaj kochana - i nie patrz na listę "do zrobienia" dla ciebei najważniejsze do zrobienia to jest dbac o siebie i maleństwo!!!

JA mam dziś kiepski dzień - po jajecznicy rano strasznie rozbolał mnie brzuch i wymiotowałam... męczyło mnie chyba ze 3h.

Coś czuję, że moja córcia nie lubi jajek... bo na pewno były świeże (wiejskie od cioci kocura):-(

reklama
JA mam dziś kiepski dzień - po jajecznicy rano strasznie rozbolał mnie brzuch i wymiotowałam... męczyło mnie chyba ze 3h.

Coś czuję, że moja córcia nie lubi jajek... bo na pewno były świeże (wiejskie od cioci kocura):-(

też dzisiaj jadłam jajecznicę..taką robioną na maśle i na dodatek z serem żółtym<mniam>:-D hehe;-) ale mi tylko zgaga dokuczała;-)

Hej Słoneczka!

A mnie wczoraj z wami nie było... przez cały dzień walczyłam z bólem głowy nawet TV nie włączałam bo mi piszczało w uszach i znowu brałam paracetamol - ja nie wiem czy nie za często mi się to zdarza.
Wiem, że bóle głowy to normalne w ciąży ale tak często i z taką siłą - masakra! Za 4 dni wizyta u lekarza - dopytam. No i nie było mnie na spotkaniu dla ciężarówek :-(

A rechotku - I love You - byłam dziś w realu i kupiłam sobie te śliczne śpioszki za 1,99 - poszalałam bo aż 6.

Poczytam sobie zaległości.

reklama
Do góry