Ilonaa
Mein Schatz :)
Oj, ale się zmachałam, jeżusieńku nogi mi do dupy włażą. No bo byłam w sklepie zrobić małe zakupy, a przytachałam ze sobą chyba pół sklepu Nie, no ciężka ta torba była jak sk... Potem zabrałam się za krojenie składników na zupkę. W międzyczasie wyciągnęłam wodę w kibla obsypałam go od środa kwaskiem cytrynowym, umywalkę i wannę też. Potem cd. robienia zupy. Potem wyszorowałam ten kibel, umywalkę i wannę. Potem jeszcze umyłam lustro i pralkę. A teraz zdycham. No, ale na weekend mam spokój, bo pranie już wczoraj zrobiłam i dziś poskładałam rzeczy. Jutro tylko męża zagonię do odkurzenia i umycia podłogi, ja wytrę kurze. Chata będzie błyszczeć a my weekiendzik będziemy mieli dla siebie No uciekam teraz, zjem moją pyszną zupkę (ANISEN DZIĘKI ZA PRZEPIS JEST SUUUPER! Eeee tylko trochę za dużo ostrej papryki dałam i pali w ryj jak sk... ) obejrzę rozmowy w toku i położę się trochu co by odpocząć. Będę wieczorkiem laski
Zuch dziewczynka !:-) Miłego popołudnia, sprzątania i smacznego papu :-) Aż sama się muszę zabrać do roboty