reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Oj, ale się zmachałam, jeżusieńku nogi mi do dupy włażą. No bo byłam w sklepie zrobić małe zakupy, a przytachałam ze sobą chyba pół sklepu ;) Nie, no ciężka ta torba była jak sk... Potem zabrałam się za krojenie składników na zupkę. W międzyczasie wyciągnęłam wodę w kibla obsypałam go od środa kwaskiem cytrynowym, umywalkę i wannę też. Potem cd. robienia zupy. Potem wyszorowałam ten kibel, umywalkę i wannę. Potem jeszcze umyłam lustro i pralkę. A teraz zdycham. No, ale na weekend mam spokój, bo pranie już wczoraj zrobiłam i dziś poskładałam rzeczy. Jutro tylko męża zagonię do odkurzenia i umycia podłogi, ja wytrę kurze. Chata będzie błyszczeć a my weekiendzik będziemy mieli dla siebie :) No uciekam teraz, zjem moją pyszną zupkę (ANISEN DZIĘKI ZA PRZEPIS JEST SUUUPER! Eeee tylko trochę za dużo ostrej papryki dałam i pali w ryj jak sk... ;) ) obejrzę rozmowy w toku i położę się trochu co by odpocząć. Będę wieczorkiem laski

Zuch dziewczynka !:-) Miłego popołudnia, sprzątania i smacznego papu :-) Aż sama się muszę zabrać do roboty :-p

reklama
Witam kochane lutóweczki!

u mnie ze zdrówkiem kiepsko wogole zero mozliwosci oddychania przez nos i grdło tez zawalone! Pół nocy nie spłam tylko mezowi beczałam ze umieram bo sie dusze! Wiec dzis sie wybralam do lekarza i dostałam l4 do przyszlego piatku no i niestety ANTYBIOTYK podobno bezpieczny dla dzidzi ale najgorsze jest to ze jutro mam wesele sukienka juz kupiona a zreszta pol rodziny by sie obrziło jak bym nie poszla! Nie wiem czy dam rade moze tylko na slub pujde :-(

marga82 raz poszlam na wesele jak sie kiepsko czulam, caly czas robisz dobra mine. po obiedzie juz chcialam wyjsc, no ale nie wypada przed tortem , pierwszysm tancem i tak do 12 zeszlo. a w niedziele obudzilam sie z goraczka i wielka opryszczka na ustach... horror, najgorsze, ze to bylo w 2miesiacu ile ja sie wtedy nerwow najadlam zeby malej nic nie bylo. a ty biedaku jeszcze antybiotyk bierzesz. jak cos to sie na slub tylko wybierz. rodzina powinna zrozumiec!? a wasze zdrowie teraz najwazniejsze. pozdrawiam

Zgadzam się z Zimą.. Marga82 przecież zdrowie Twoje i dzidzi jest ważniejsze niż to co powie Twoja rodzina..zdarzyło sie Ci zachorowac..no trudno,ale nie ryzykuj..lepiej wygrzac i wypocic..na Twoim miejscu poszłabym tylko na Ślub..i to też pod znakiem zapytania..ze względu,że to już nie wakacje,a doprawic sie można szybko przy takiej pogodzie..wracaj szybciutko do zdrówka!buźka;-)

Wróciłam, melduję się :-)

Igorek jest zdrowy i śliczny :-) Jutro odbiorę płytkę to wkleję zdjęcia. Powiem Wam że warto było zapłacić, teraz jestem spokojna. Dziękuje za trzymanie kciuków.

Patrycja ja też się wybieram do fryzjera dzisiaj, mam takie siano na głowie że szok!! I obiecuję sobie że nie będzie mi szkoda ściąć ale pewnie skończy się na obcięciu max 5cm.:-D

Zgadzam się z Zimą.. Marga82 przecież zdrowie Twoje i dzidzi jest ważniejsze niż to co powie Twoja rodzina..zdarzyło sie Ci zachorowac..no trudno,ale nie ryzykuj..lepiej wygrzac i wypocic..na Twoim miejscu poszłabym tylko na Ślub..i to też pod znakiem zapytania..ze względu,że to już nie wakacje,a doprawic sie można szybko przy takiej pogodzie..wracaj szybciutko do zdrówka!buźka;-)
dzieki no i chyba tak zrobie wsumie na slu nie musze sie stroic w kiecke wiec sie cieplo ubiore! Najgorzej szkoda mi meza bo tak sie cieszyl ze sobie potanczy :-(

Hej Laski !

Sory, że nie zaglądam, ale mam w sobie tyle energii i staram się ją maksymalnie wykorzystać. Praca-dom-spotkania-wypady-zakupy-spanie. I tak w kółko.

Co do wózka, to wczoraj wpłaciliśmy zaliczkę i jedziemy po odbiór w poniedziałek najpóźniej we wtorek (nie mieli terminala czynnego, aby zapłacić kartą!) Jak tylko wjedziemy z nim do domu, to zrobię mu sesję i się pochwalę!

Dziś miałam mieć wizytę, przyjeżdżam pod gabinet a tam informacja, że lekarz ma godzinne opóźnienie i będzie przyjmował od 16. Postanowiłam iść ok 19, może akurat będzie mniej ludziów

A tym czasem spadam, bo mam mnóstwo planów.... Odezwę się, jak już dotrę do domu!

Buziaki!

reklama
Ja nie oglądam, a jaki jest dzisiaj temat? Kurdę firefox mi się "rozwalił" musiałam na nowo wszystko instalować i hasła mi poprzepadały, musiałam na BB zmienić również hasło, bo tamtego nie pamiętałam, w ogóle jaka byłam przerażona, że już nigdy nie zobaczę waszych wpisów i że to koniec...

Do góry