reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Wróciłam, melduję się :-)

Igorek jest zdrowy i śliczny :-) Jutro odbiorę płytkę to wkleję zdjęcia. Powiem Wam że warto było zapłacić, teraz jestem spokojna. Dziękuje za trzymanie kciuków.

Patrycja ja też się wybieram do fryzjera dzisiaj, mam takie siano na głowie że szok!! I obiecuję sobie że nie będzie mi szkoda ściąć ale pewnie skończy się na obcięciu max 5cm.:-D
to super ze wszystko wporzadku i czekamy na zdjecia -koniecznie!!

reklama
Ja nie oglądam, a jaki jest dzisiaj temat? Kurdę firefox mi się "rozwalił" musiałam na nowo wszystko instalować i hasła mi poprzepadały, musiałam na BB zmienić również hasło, bo tamtego nie pamiętałam, w ogóle jaka byłam przerażona, że już nigdy nie zobaczę waszych wpisów i że to koniec...

Na szczęśie jesteś z nami!:-D
dzisiaj tematem jest:"Mam napady obżarstwa"ale masakra..co te babki potrafią w siebie wcisnąc...pękłabym chyba jakbym zjdła na raz to co one..:laugh2:

Dupeczki , ledwo siedziec mogę ... chwila w pozycji siedzącej i ból pleców i żeber mnie dobija ... Ide sie położyć ... z gazetkami labo czyms takim ...

Witam ponownie po poobiedniej drzemce. Nas planuja na 8 lutego. :)

Dziękuję już Cię wpisałam:-)

Wróciłam, melduję się :-)
Igorek jest zdrowy i śliczny :-) Jutro odbiorę płytkę to wkleję zdjęcia. Powiem Wam że warto było zapłacić, teraz jestem spokojna. Dziękuje za trzymanie kciuków.

Super, że z Maluszkiem wszystko w porządku:-D

Chore Śnieżynki kurujcie się, bo pogoda rzeczywiście nieciekawa i jakieś choróbska się przyplątały:szok:

Hehe oglądam te rozmowy w toku i masakra:-) hehe rzeczywiście coraz częściej mam tak, że co chwilkę muszę coś zjeść:-p

reklama
Do góry