reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Znachorka Przykro mi, widocznie takie ma podejście do życia. Dziwne jak dla mnie, ale niektórych nie da się naprostować, wytłumaczyć. Do tego potrzeba umiejętności słuchania i pokory i odrobiny samokrytyki. A może przed odejściem napisz do niej szczery list-wiesz bez zbędnego jadu-, ale taki, w którym dokładnie opiszesz co czujesz. A potem czekać na efekty... Nie wiem czy dobrze radzę... ale wiem, że czasem ciężko kogoś wysłuchać, ludzie zamykają się słowa innych. A taki list... nikt Ci nie przerwie, zawsze można do niego wrócić, a słowo utrwalone ma podwójną moc rażenia...

Dzień dobry Laseczki :-)

Kejt, aż zrobiłaś mi ochotę na córusię :-p:-p

Znachorko a jeśli można spytac to co mama kazała Ci dokładniej zrobić? Trudna sytuacja...

A tak w ogóle to ja już w końcu usiądę na dupsku w pokoju i będę klikała na forum, bo wczoraj już byłam tak wymęczona tymi dniami, że padłam na pysk wieczorem... wyspałam się i dzisiaj robię wielkie NIC :-) Przejechałam się niepotrzebnie wczoraj znów 200 km do szkoły i pocałowałam klamkę od dziekanatu.... "wyjątkowo nieczynne" ...Moje kur*y chyba wszędzie było na polu słychać haha:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I chciałam przywitać nowe Lutóweczki, bo widzę, że nam się grono powiększyło :-)

Dzień dobry Laseczki :-)

Kejt, aż zrobiłaś mi ochotę na córusię :-p:-p

Znachorko a jeśli można spytac to co mama kazała Ci dokładniej zrobić? Trudna sytuacja...

A tak w ogóle to ja już w końcu usiądę na dupsku w pokoju i będę klikała na forum, bo wczoraj już byłam tak wymęczona tymi dniami, że padłam na pysk wieczorem... wyspałam się i dzisiaj robię wielkie NIC :-) Przejechałam się niepotrzebnie wczoraj znów 200 km do szkoły i pocałowałam klamkę od dziekanatu.... "wyjątkowo nieczynne" ...Moje kur*y chyba wszędzie było na polu słychać haha:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I chciałam przywitać nowe Lutóweczki, bo widzę, że nam się grono powiększyło :-)

I słusznie kochana, weź daj se luz i odpocznij trochę :) Kurczę, ale z tym dziekanatem to ja bym chyba tą klamkę pogryzła. H.. że bym zęby połamała, przynajmniej by mi ulżyło :p Ale Ty masz ładne uzębienie paszczy więc nie warto ryzykować ;) Trza im było zasadzić inteligentego kopa :p A co!

Znachorka - ja myślę że rzeczywiście nie ma co bić piany już i wyprowadzka jest dobrym pomysłem... gwarantuje Ci że to samo poprawi wasze stosunki jak bedziecie dalej od siebie odsapniecie. Badz dobrej mysli... Ściskam!

I słusznie kochana, weź daj se luz i odpocznij trochę :) Kurczę, ale z tym dziekanatem to ja bym chyba tą klamkę pogryzła. H.. że bym zęby połamała, przynajmniej by mi ulżyło :p Ale Ty masz ładne uzębienie paszczy więc nie warto ryzykować ;) Trza im było zasadzić inteligentego kopa :p A co!

Haha aż sobie to wyobraziłam :-):-) Może by mi się jeden trochę wyprostował:-D
Jutro jeszcze kurrr muszę tam jechać :crazy:matko boska jak mi się już nie chce.... :-p

:-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d

Nie ciesz się tak, bo we wtorek mam USG i a nóż się okaże, że ten siusiak w 16 tyg był pępowiną ! :-D :cool2: Kurde tak bym chciała wiedzieć już na 100% co jest między tymi nóżkami małymi :-p:-p

Dzień Dobry Kochane Aniołeczki! I jak tam wasze sny? Było pikantnie? Bo u mnie za cholerkę nie chciał mi się przyśnić żaden sexi men:-D No ale jakoś dotrwałam do ranka:-D Ogólnie to wcinam sobie kanapeczki i zauważyłam, że nazbierało się tyle ubranek od cioć itp. że wypadałoby już je poskładać i wyprasować chociaż z wierzchu:sorry:Dzisiaj słoneczko wyszło... w koońcu nadzieja na lepsze życie:-D

reklama
Nie ciesz się tak, bo we wtorek mam USG i a nóż się okaże, że ten siusiak w 16 tyg był pępowiną ! :-D :cool2: Kurde tak bym chciała wiedzieć już na 100% co jest między tymi nóżkami małymi :-p:-p

Ja tak samo, ja mam dopiero 22 października i tez coś czuję, że albo nam dupkę pokaże, albo nie będzie wiadomo:-D Ty przynajmniej kochana masz jakiś procent podany, że to chłopczyk:-D

Do góry