reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Jak tak dalej pójdzie to naprawdę zaraz tu urodzę na miejscu, jakaś położna jest?! :-D:-D:-D:-D??? Miałam oglądać NW a dalej was czytam no kurde nie mogę się oderwać ni h... A z tymi facetami to wam powiem, że naprawdę to co moja teściowa (mamusia znaczy się ;P) zjeb..ała (tzn. w dobrej wierze robiła ;P) to ja potem musiałam zbierać plony! No ale żem twarda laska i dałam se radę! Głodówki, śmierdzące skarpetki i osrane gacie przez miesiąc albo i dwa, odstawienia od wyra do odwołania, pejcze, dobra smycz i kaganiec i co? udało się!

Siuniab, obawiam sie, ze gdybym wziela smycz i kaganiec to bym sama na/w tym chodzila. :-D:-D:-D Ja mam 162 cm, a on 190 :shocked2:

pomaluj mu paznokcie czerwonym lakierem , rzesy tuszem ale tak wiesz nie musze ci mowic ....

O żesz matko z pobiedzisk! Jak to napisałaś to mi się przypomniało jak mi koleżanka z pracy pokazywała zdjęcie w komórce. Jej znajoma ma męża alkoholika i kiedyś dzień jak co dzień wrócił naj...ny w trzy du..py więc nie wytrzymała i razem z tą moją koleżanką całego go rozebrały i czerwonym niezmywalnym markerem w kropki pomalowały!!!!! Kurde szkoda, że tego nie widziałyście byłam olana ze śmiechu. Może tych naszych też tak trzeba potraktować?! ha ha ha

hahahahhahaha może to by podziałało :-d

u mnie to wygląda tak wraca chłop z filipin z innej strefy czasowej ( tam jest +6h) rozumiem, że przez te kilka mies się zawsze przestawi i w ogóle musi przywyknąć do "normalnego" życia ale on przywyka cały okres jak jest w domu :wściekła/y: A później znów kontrakt i tak w kółko macieju ....... A to jego niespanie po nocach mnie po prostu dobija :wściekła/y:ja wstaje on idzie spać i odwrotnie ale teraz jak znów tak będzie to jego strata będzie się po nocy dzidzią zajmował skoro jak twierdzi "nie może spać" :-d
ja tez sobie zaplanowalam ze jak dzidzia bedzie do bedzie mi do lozka przynosil a co jak nie spi to niech pomaga...

Cześc Gwiazdki
Ominęła mnie jakaś fajna zabawa. normalnie się ustrzelę, z łuku, tępymi strzałami.
Ja dopiero wróciłam. podpisaliśmy umowę przedwstępną. Daliśmy zaliczkę a w poniedziałek idę załatwiać kredyt. Jutro nie dam rady bo jeszcze jeden bank mi nie przysłał zdolności kredytowej. By to diabli.

Mam masę prasowania, sprzątanie w kuchni i pokoju. Zgon zaliczam a muszę to zrobic.
Mąz dzis do 24 w robocie. Cos zaczyna go łapac, jakies choróbsko, gardło go boli, zaczyna chrypiec. Ja nie pikole jak sie rozchoruje to ja na pewno z nim a do tego znając jego będzie łaził z gorączką do roboty bo jest honorowy i jak cos obieca to dotrzymuje.
chathamka jak dobrze Cie widzieć. Super ze wróciłaś.

o żesz matko z pobiedzisk! Jak to napisałaś to mi się przypomniało jak mi koleżanka z pracy pokazywała zdjęcie w komórce. Jej znajoma ma męża alkoholika i kiedyś dzień jak co dzień wrócił naj...ny w trzy du..py więc nie wytrzymała i razem z tą moją koleżanką całego go rozebrały i czerwonym niezmywalnym markerem w kropki pomalowały!!!!! Kurde szkoda, że tego nie widziałyście byłam olana ze śmiechu. Może tych naszych też tak trzeba potraktować?! Ha ha ha
hahaha... Pewnie myslal ze go ospa dopadla hahaha...

reklama
Cześc Gwiazdki
Ominęła mnie jakaś fajna zabawa. normalnie się ustrzelę, z łuku, tępymi strzałami.
Ja dopiero wróciłam. podpisaliśmy umowę przedwstępną. Daliśmy zaliczkę a w poniedziałek idę załatwiać kredyt. Jutro nie dam rady bo jeszcze jeden bank mi nie przysłał zdolności kredytowej. By to diabli.

Boszzzzz jak ja Ci zazdroszczę i GRATULUJĘ! (podpisania tej umowy i wogóle..)
To samo jeszcze przede mną... ehhh
:sorry:

Do góry