reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dobra zawijam kiece i lece oglądać na wspólnej. Miłego oglądania filmików- warto Jak napisała LadyMocca można się oszczać osmarkać i co ino sobie zażyczycie :) Potem to nie wiem czy jeszcze wrócę. jak zwykle będę jutro wieczorem na największej hihawce tutaj :) Odmeldowuję się ;) Ahoj czy jak tam się pisze ha ha ha

reklama
Chyba mojego kara jednak nie spotka. Wy mnie rozbawiacie, a do tego on w snie zaczal gadac. Myslalam, ze sie zsikam. Niewyraznie goda: "przebiegnij sie w kolo to se bączka puscisz i odleci.................." ahahahahah :-D:-D:-D:-D Az sie boje myslec co mu sie sni.........

JAK CHCESZ TO MORZEMY SIE ZAMIENIC A ZOBACZYSZ JAKI JEST MOJ
A TO JEST DOBRY POMYSL MORZE TAK BYSMY SIE POWYMIENIALY CO TYDZIEN NA CHLOPOW MOZE BY ZMIEKLI GORZEJ JAK BY IM SIE SPODOBALO:szok:

No powiem szczerze, ze moj nie jest zawsze az taki najgorszy........Czasami zdarzaja sie mu takie wybryki. Nie pije, nie bije, czesto pomaga, robi zakupy. Ale czasem to faktycznie z widlami trza na niego..........

JAK CHCESZ TO MORZEMY SIE ZAMIENIC A ZOBACZYSZ JAKI JEST MOJ
A TO JEST DOBRY POMYSL MORZE TAK BYSMY SIE POWYMIENIALY CO TYDZIEN NA CHLOPOW MOZE BY ZMIEKLI GORZEJ JAK BY IM SIE SPODOBALO:szok:
Hahahahhahaha może to by podziałało :-D

U mnie to wygląda tak wraca chłop z Filipin z innej strefy czasowej ( tam jest +6h) rozumiem, że przez te kilka mies się zawsze przestawi i w ogóle musi przywyknąć do "normalnego" życia ale on przywyka cały okres jak jest w domu :wściekła/y: a później znów kontrakt i tak w kółko macieju ....... a to jego niespanie po nocach mnie po prostu dobija :wściekła/y:ja wstaje on idzie spać i odwrotnie ale teraz jak znów tak będzie to jego strata będzie się po nocy dzidzią zajmował skoro jak twierdzi "nie może spać" :-D

Jak tak dalej pójdzie to naprawdę zaraz tu urodzę na miejscu, jakaś położna jest?! :-D:-D:-D:-D??? Miałam oglądać NW a dalej was czytam no kurde nie mogę się oderwać ni h... A z tymi facetami to wam powiem, że naprawdę to co moja teściowa (mamusia znaczy się ;P) zjeb..ała (tzn. w dobrej wierze robiła ;P) to ja potem musiałam zbierać plony! No ale żem twarda laska i dałam se radę! Głodówki, śmierdzące skarpetki i osrane gacie przez miesiąc albo i dwa, odstawienia od wyra do odwołania, pejcze, dobra smycz i kaganiec i co? udało się!

reklama
Hahahahhahaha może to by podziałało :-D

U mnie to wygląda tak wraca chłop z Filipin z innej strefy czasowej ( tam jest +6h) rozumiem, że przez te kilka mies się zawsze przestawi i w ogóle musi przywyknąć do "normalnego" życia ale on przywyka cały okres jak jest w domu :wściekła/y: a później znów kontrakt i tak w kółko macieju ....... a to jego niespanie po nocach mnie po prostu dobija :wściekła/y:ja wstaje on idzie spać i odwrotnie ale teraz jak znów tak będzie to jego strata będzie się po nocy dzidzią zajmował skoro jak twierdzi "nie może spać" :-D

o widzisz ! są tego jakies plusy. :-)

Do góry