reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
[video=youtube;CntOGokzcEM]http://www.youtube.com/watch?v=CntOGokzcEM[/video]

nie wiem czy ktoś to widział ale ja chyba z milion razy i wciaż sie smieje jak dzika norka ;)

Maczugą go maczugą!Pomaga

:-D:-D:-D

to widze ze masz taki sam problem moj truten to samo mysli ze sluzaca jestem ale przy kompie to do 5 rano potrafi siedziec na szczescie do 24 jest w pracy i mam spokuj

no widzisz, ale Twoj to chociaz pracuje, a moj bąki zbija....:cool:

hu......jeeeeeeeeeee

co ty kur... bedziesz jeszcze hu....masaż robić ......na widły gnidę

ale mam dziś nastrój

ja Ciebie tez kocham Rechotku :sorry::sorry::sorry:

Te chłopy są nienormalne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój jak był w domu tez potrafił do rana przy kompie siedziec a później wielce zmęczony pffffffff naprawdę takiemu widły i niech zap........

otoz to, ja rozumiem. Jak chce niech siedzi przy tym kompie, ale niech potem przez caly dzien nie przysypia. I niech z siebie meczennika nie zgrywa kurna. A ilekroc poruszam z nim ten temat to jest: "o co Ci chodzi?! jakbys Ty siedziala tak dlugo przy kompie, a ja bym w tym czasie spal to nastepnego dnia bym wszystko robil....." :crazy::crazy::crazy: no rece opadaja.

reklama

Taaa jasne, chyba w marzeniach! Bez pejcza się nie obędzie! Tak jak pisałam wcześniej grabie w plery i zapier... na pole! A wszystko zasługa naszych kochanych teściowych :p

Kasiu, Ciebie tez kocham. Boziu, Ty wszystko wiesz. Moja tesciowa robi tak jak moj maz...........siedzi po nocach, a rano spi bodaj do poludnia. :confused2:

Do góry