reklama
to widze ze masz taki sam problem moj truten to samo mysli ze sluzaca jestem ale przy kompie to do 5 rano potrafi siedziec na szczescie do 24 jest w pracy i mam spokuj
no widzisz, ale Twoj to chociaz pracuje, a moj bąki zbija....
ja Ciebie tez kocham Rechotku
Te chłopy są nienormalne mój jak był w domu tez potrafił do rana przy kompie siedziec a później wielce zmęczony pffffffff naprawdę takiemu widły i niech zap........
otoz to, ja rozumiem. Jak chce niech siedzi przy tym kompie, ale niech potem przez caly dzien nie przysypia. I niech z siebie meczennika nie zgrywa kurna. A ilekroc poruszam z nim ten temat to jest: "o co Ci chodzi?! jakbys Ty siedziala tak dlugo przy kompie, a ja bym w tym czasie spal to nastepnego dnia bym wszystko robil....." no rece opadaja.
Skąd ja to znam ...
Skarpetki mam nie wyprane
Kanapki nie zrobione
A pomasujesz mi plecki ?
Ale jak ja go o cos prosze to słyszy tylko stukanie klawiszy ....a poza ekranem kompa kończy się świat ....
Oooo, to ja nie jestem z tym sama ?! Myslalam, ze wiekszosc chlopow jest przykladnymi mezami....
YouTube - Eric Hartman Wpadka w telewizji
nie wiem czy ktoś to widział ale ja chyba z milion razy i wciaż sie smieje jak dzika norka
ale się usmarkałam :-)
i gdzie wszystkie znikły?
ja nie nadążam, przyznaje. Ale juz ogarnelam chatke i syncia polozylam....Mam luzzz. A moj nadal chrapie.
to chyba zasluga na wspolneji gdzie wszystkie znikły?
Oooo, to ja nie jestem z tym sama ?! Myslalam, ze wiekszosc chlopow jest przykladnymi mezami....
Taaa jasne, chyba w marzeniach! Bez pejcza się nie obędzie! Tak jak pisałam wcześniej grabie w plery i zapier... na pole! A wszystko zasługa naszych kochanych teściowych
reklama
Taaa jasne, chyba w marzeniach! Bez pejcza się nie obędzie! Tak jak pisałam wcześniej grabie w plery i zapier... na pole! A wszystko zasługa naszych kochanych teściowych
Kasiu, Ciebie tez kocham. Boziu, Ty wszystko wiesz. Moja tesciowa robi tak jak moj maz...........siedzi po nocach, a rano spi bodaj do poludnia.