gosia:)
z nadzieją w przyszłość
hej hej, co tu takie pustki?? wszystkie na drzemke poszly?? a juz jestem po ale pewnie zaraz znowu mniezmorzy sen... musze jeszcze sprawozdanie do szkoly napisac i kompletnie nie mam na to sily...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczynki, ja po egzaminie, oczywiscie mi nie poszło ale mam to w nosie, we wrzesniu poprawki, dzisiaj tak mnie boli łeb ze poprostu chyba wykorkuje, nawet mi sie pytan nie chciało czytać, 100 osob na sali okna pozamykali, na dworze 30 stopni, duzo osob przepoconych bo to wiekszosc po pracy prosto, nie no masakra, zaduch, smród myslałam ze jajko zniose, a teraz sie kłade, wiatrak nad łbem i leże, mam nadzieje ze ten ból wkoncu minie bo od rana z nim walcze, pozdrowionka
A ja mam termin na 9lutego i trochę się obawiam
Mama sowka - dbaj o siebie i odpoczywaj jak najwiecej - moze kiwi na mdlosci pomoze ?!;-)