reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Wodę mozna pić, herbatę też chyba, ale bez cukru. Mi tez dają pojemniczki, ale takie wygladają jak probóweczki i ciezko nasikac, żeby sobie ręki nie obsikać:eek::eek::eek:

ha ha ha :) Ale mnie rozbawiłaś, bo sobie przypomniałam jak kiedyś przy takiej operacji nasikałam se na ręke :p Ale te pojemniki co mi dają to zawsze takie w miarę duże są, a ja to wtedy jeszcze spałam i strasznie mi się chciało więc jak siurnęłam to normalnie niagara wysiada :p

reklama
Tygrynko ile???????? Rany boskie, my musimy załatwic sprawę w ciagu 4 tygodni. Koniecznie bo potem będziemy miec problem z tym gdzie będziemy mieszkać.
Musze tam jeszcze raz podejśc i postraszyć ze mam na oku jeszcze 3 inne banki i który da mi wcześniej na ten sie zdecyduję. Może podziała

mam nadzieję że u ciebie będzie szybciej!! kumpela załatwiała tu, w Poznaniu, więc może dlatego dłużej?? może więcej wniosków mieli?? kurczę Ty rzeczywiście masz trochę nóż na gardle, nie macie gdzieś niedaleko rodziny czy bliskich znajomych co by Was przytulili chociaż na dwa tygodnie? jak coś to przyjeżdżajcie do nas:tak:
my dalismy sobie 2 miesiące na decyzję banku, ale my spokojnie możemy mieszkać w tym co wynajmujemy (chociaż to my chcemy wcześniej uciec by miec więcej kasy w kieszeni:tak:), ale mamy jeden wolny pokój w mieszkaniu moich dziadków i jeden wolny u teściów, więc na luzie, zwłaszcza, że i tak pewnie gdzieś się umieszczę na czas remontów...

mam nadzieję że u ciebie będzie szybciej!! kumpela załatwiała tu, w Poznaniu, więc może dlatego dłużej?? może więcej wniosków mieli?? kurczę Ty rzeczywiście masz trochę nóż na gardle, nie macie gdzieś niedaleko rodziny czy bliskich znajomych co by Was przytulili chociaż na dwa tygodnie? jak coś to przyjeżdżajcie do nas:tak:
my dalismy sobie 2 miesiące na decyzję banku, ale my spokojnie możemy mieszkać w tym co wynajmujemy (chociaż to my chcemy wcześniej uciec by miec więcej kasy w kieszeni:tak:), ale mamy jeden wolny pokój w mieszkaniu moich dziadków i jeden wolny u teściów, więc na luzie, zwłaszcza, że i tak pewnie gdzieś się umieszczę na czas remontów...
moja rodzinka 200km od NT , moi teściowie ok 90km. Gorzej, ze mamy meble, sprzęt typu lodówka itp. Wiec wynajęcie samego pokoju da się zrobić tylko co zrobić z rzeczami?
W ostateczności możemy poprosić żeby zostać w obecnym mieszkaniu, tyle ze będziemy płacić 1350 odstępnego plus wszystkie opłaty. juz wczoraj mąz włączył ogrzewanie bo jest zimno wiec rachunek za gaz to nam skoczy pod niebiosa. Strasznie sie martwie co to będzie.

Kochaniutkie ja muszę spadać, opisać jeszcze na polski jakiegoś gościa, ogarnąć się, rachunki zapłacić i do szkoły zmykać. Widzimy się wieczorem, buziaki

moja rodzinka 200km od NT , moi teściowie ok 90km. Gorzej, ze mamy meble, sprzęt typu lodówka itp. Wiec wynajęcie samego pokoju da się zrobić tylko co zrobić z rzeczami?
W ostateczności możemy poprosić żeby zostać w obecnym mieszkaniu, tyle ze będziemy płacić 1350 odstępnego plus wszystkie opłaty. juz wczoraj mąz włączył ogrzewanie bo jest zimno wiec rachunek za gaz to nam skoczy pod niebiosa. Strasznie sie martwie co to będzie.

kurczę faktycznie nieciekawie... mam nadzieję, że wszystko sie szybko ułoży a bank da Wam jak najszybciej kredyt żebyście mogli zmykać z tego mieszkania!!! trzymam mocno kciuki za Was!!!

Cześć Śnieżynki
Miałam męczący poranek - zawiozłam synka do przedszkola, potem poczta, fryzjer no i sklepy. Kupiłam kilka ubranek dla córeczki (Boże nie mogę się oswoić z tą myślą), ale kupuję takie taniutkie na razie - wstąpiłam do reala i wzięłam 5 szt. body, które polecała Rechotek + spodenki - oczywiście wszystko w kolorze różowym.
I kupiłam sobie 2 bluzki w sklepie Cubus - one były normalne, ale ja je potraktuję jako ciązowe.
Potem domek i bułeczka z mozarellą +pomidorek - mniam mniam.
Przy okazji kupiłam juz znicze, będę miała z głowy.

Tygrynko - strasznie się cieszę że plamienia u Ciebie ustały!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Agentki z Was! ja tam jakoś trafiam do "kubełeczka":rofl2::-D<lol2>
jak miałam kubeczek to też trafiałam, ale z probóweczką to mam problem, jak kiedyś bedę miałą w domu to strzele fotkę

My tez płacimy za gaz ja kza zbozę, a i tak potem w majuż mamy niedopłatę. W zeszłym w roku było 1500, a teraz 1000, zobaczymy ile w przyszłym,a le pewnie od lutego trzeba bedzie grzać porządnie,a nie tak tylko ,zeby nie zamarznąć.

Patrycja- jak Ci nei przejdzie do poniedziałku to po antybiotyk. teraz faszeruj się czosnkiem, bo to naturlany antybiotyk i zabija wszystkie złe świństwa. Dla dziecka gorsza jest nieleczona długa infekcja niż sprawdzony lek.

Do góry