Pati- choróbsko Cię wzięlo?????
No NO nO a kysz wszystkie choroby...jak sie marnie czujesz odpuść sobie szkołę...i poleż w ciepelku!!!!
niestety:-( Ale odmówiłam antybiotyku i stawiam na metody naturalne+ ciepełko podkołderkowe
A jak nie przejdzie to chyba w ostateczności pójde po ten antybiotyk
...Kupiłam sobie sukienkę: brązową, bąbkową. Wygladam jak w ciązy, a nie jak gruba baba
. No i cena mnie powaliła z nóg......45 zł !!! Mogę bez skrupułów kupowac zajebiste buty
. Potem wkleję fote.
Ty nam tu nie opowiadaj tylko wstatwiaj jakieś zdjątko
Ty to lepiej posiedź w domku
...Od razu muszę się Wam pochwalić wczoraj Mężuś poczuł pierwszego kopniaka od Sóweczki i tak szalał z radości, że mało domu nie rozniósł mega się śmialiśmy, a potem popłakaliśmy się ze szczęścia
Gratulacje dla Tatusia, że poczuł Sóweczkę
:-)
Hej Moje Kochane Wszystkie Brzuchatki!
Jak tam u Was poranek mija? U nas dziś cieplutko, słonko przedziera się przez chmury a temperatura też ciekawa bo rano jak szłam do pracy bylo 20 stopni!
Dziś z mężem jedziemy oglądać ten wózek... zobaczymy co i jak... W sklepie mi go schowali specjalnie dla mnie, więc mam nadzieję, że dziś wyjedziemy na 4 kółkach naszego syna !
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!
To czekamy na pozytywne zakończenie przeprawy wózkowej i w końcu na zdjęcie pierwszych 4 kółek Waszego Synusia;-):-)
...Pati nigdzie lepiej nie idź!!!! leż i się grzej i się kuruj, po co masz się jeszcze bardziej rozłożyć???
Wiem rozważam dzisiaj pozostanie w domku
Od 2 dni jedziemy na bigosie z zamrażalnika, bo na nic innego siły nie mam
...Co do wózka ja polaziłam sobie po sklepach w NT i wszędzie usłyszałam zeby sie wstrzymac do grudnia, bo wtedy pojawia sie nowe kolekcje i będzie mozna kupic taniej cos co jest z obecnej. To samo powiedziała mi dziewczyna w Kolorino w Krakowie. Wiec z wózkiem poczekamy. Na raze prym wiodą babyactiv Jeti picasa oraz Jumper.
Ja dzis ide podpisywać umowę przedwstępną. Trzymajcie kciuki.
przed podpisaniem musimy jeszcze sprawdzic plan mieszkanka, bo nam sie metraż nie zgadza za kija. No wiec jaik sie zgodzi z tym co w ksiegach wieczystych to podpisujemy, dejmy zadatek i czekamy na decyzje banku w sprawie kredytu. Mam az 4 banki do których złozyłam wniosek o zdolnosc kredytową. W pracy mi wyliczyli 2600 brutto miesięcznie czyli moze dadzą. Szkoda by było stracic 11 tyś.
kupiłam na allegro pajacyka z kaczuszka dla znajomej. liczę na to ze dojdzie do soboty bo w niedziele idziemy na wizytę. Malenka jest naprawde malutka wiec powinien sie przydać. Jak nie dojdzie na czas, będzie dla Kingusi, tyle ze będziemy musieli kupic cos Kasi na szybko. A ten pajacyk taki śliczny.
moja znajoma znad morza urodziła bliźniaki- chłopca i dziewczynkę. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze wcześniej jej mówili ze będzie chłopiec, potem dziewczynka ale nigdy ze dwoje dzieci. Chyba do ślepego lekarza chodziła. Dopiero jak pojechała rodzic w szpitalu jej powiedzieli ze ma parke. nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. No i teraz mają problem, bo wyprawka szykowana na jedno dziecko.
My też jesteśmy za jumperem
Trzymam kciuki żebyś w baku wszystko załatwiła
A ja bym się cieszyła z bliźniaków
Zawsze marzyłam żeby mieć dwójkę na raz, wiadomo na początku bardzo ciężko, ale jeszcze parka kurcze super choć niespodziewanie na pewno sporo problemów wynikło
ja to już po 4 USG nie mam szansy na parkę, bo tylko Synuś siedzi w brzuszku
u rodzinnego jak byłam to samo stare pruchno mnie prawie staranowało w drzwiach do gabinetu, a lekarka ją zagięła i powiedziała, ale teraz ta Pani i się głupio wiedźmie zrobiło i sobie na dupsku klapnęła
U mnie cud pogoda i cieplutko tylko nie mam jak jej wykorzystać przez to dziadostwo
Choć tyle że dziś już mnie głowa od kataru nie boli
Ale reszta dalej jest i nie chce odejść:-( Uchyliłam okno choć tak dostanę trochę ciepłego świeżego powietrza