reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

W ogóle to ja się nie witałam chyba dziś :eek:
Więc dzień dobry :) Od rana jestem tak z doskoku, że nie mam czasu czegoś napisać :-p
Dziś wyjątkowo jakoś się lepiej czuje :-p
Życzę powodzonka z kredytami mieszkaniami wizytami i jak zwykle nie pamiętam co tam jeszcze czytałam :-:)zawstydzona/y: W każdym razie za wszystkich trzymam kciukasy :tak:
Miłego dzionka Kobietki :)

reklama
Mama Sówka - cieszę się, że mężuś poczuł kopniaczka.
Dziękuję za gratulację i za to, ze mnie umieściłaś na różowo na Liście - Ty to jesteś porządna firma.
copy.png
favicon.ico

Ostatnia edycja:
Patrycja214 - poleż kochana w łóżeczku, szkoła nie zając, jeśli nie masz obowiązkowych zajęć, to sobie odpuść.
Anisen - trzymam kciuki za podpisanie umowy
Najeli - trzymam kciuki żebyście wrócili na 4 kółkach.
Znachorka - szczerze współczuję sytuacji w domu, wynoście się czym prędzej, jeśli to możliwe.
copy.png
favicon.ico

Ostatnia edycja:
Hej królewny - chciałam tylko powiedzieć że jestem i czytam... ale nie mam siły pisać... Całuję.

Nic się nie przejmuj, zajmuj się remontem (chyba ż jeszcze nie zaczęłaś), bo czekamy z niecierpliwością na zdjęcia (mam nadzieję, że uchylisz rąbka tajemnicy i się pochwalisz efektem końcowym)

Ggosiu jak fajnie że mnie zauważyłaś :-) Dziękuję Ci za troskę.

A ja dopiero teraz się zorientowałam że moja Milenka wskoczyła w 6 okienko na suwaczku :-D

Witajcie dziewczyny,
z ja w ciagu tygodnia 3,5kg. :( Ale dzisiaj ponownie jedziemy na USG wiec lekarza popytam czy wszystko jest ok.
A tak wracajac do tej krzywej cukrowej, to zawsze robia to badanie? tu jak pytalam, to mi polozna powiedziala, ze mi zrobia tylko w przypadku podejrzen cukrzycy...:confused2:... nie bardzo wiem jak mozna to stwierdzic nie robiac badan, ale juz nie mialam sily pytac....

U nas się robi standardowo - chyba około 24 tyg. ciąży.

Ggosiu jak fajnie że mnie zauważyłaś :-) Dziękuję Ci za troskę.

A ja dopiero teraz się zorientowałam że moja Milenka wskoczyła w 6 okienko na suwaczku :-D

Gratulacje - czyli mamy 6 miesiąc - tak jak u mnie. Ja dzisiaj patrzyłam jak liczyc miesiące i najbardziej zabawny cytuję poniżej:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-liczyc-miesiace-ciazy-4402/
3. Wg gazety Claudia dodatek "Ciąża":

1 m-c : 1 - 4 tydzień
2 m-c : 5 - 8 tydzień
3 m-c : 9 - 12 tydzień
4 m-c : 13 - 16 tydzień
5 m-c : 17 - 20 tydzień
6 m-c : 21 - 24 tydzień
7 m-c : 25 - 28 tydzień
8 m-c : 29 - 32 tydzień
9 m-c : 33 - 38 tydzień
Shingle wg niego to niedługo będziemy w 7 miesiącu. A jak się czujesz??? Przechodzi coś???

Właśnie wstawiłam ciasto do pieczenia . Nie dam rady dzisija leżeć w łóżku ... musze sie czymś zająć ... ciągle sie martwie o teściową . To ponoć jakieś problemy z rozrusznikiem serca ... a w dodatku kobita ma astme ... Ech ...
A powiem wam że moja ciaża jestm całkiem wzorcowa :) dzisiaj na suwaczku mi napisali że " Moja macica to teraz wielka sala gimnastyczna " i rzeczywiscie , małe jest aktywne caly dzień :)

reklama
Właśnie wstawiłam ciasto do pieczenia . Nie dam rady dzisija leżeć w łóżku ... musze sie czymś zająć ... ciągle sie martwie o teściową . To ponoć jakieś problemy z rozrusznikiem serca ... a w dodatku kobita ma astme ... Ech ...
A powiem wam że moja ciaża jestm całkiem wzorcowa :) dzisiaj na suwaczku mi napisali że " Moja macica to teraz wielka sala gimnastyczna " i rzeczywiscie , małe jest aktywne caly dzień :)

Hi hi, no to sportowiec mały rośnie. Mam nadzieję, że z teściową będzie ok, w końcu jest pod fachową opieką.

Do góry