reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Widze że więcej nas w poniedziałek ma wizytę, ja też dlatego dzisiaj robiłam krzywą a wyniki mam w piatek do odbioru
To na te wyniki z krzywej tak długo się czeka, czy na wszystkie wyniki tak długo czekasz?? No w sumie 2 dni to nie tak długo. Bo ja się nastawiam, ze dzisiaj zrobię i dzisiaj będę miała wyniki - morfologię tak mam.
Gucha to po co oglądasz tyle tych paskudnych tasiemców? nie szkoda Ci czasu Kochana? ;-) ja Brzyduli to nie widzialam ani jednego odcinka, ogólnie to wogóle zadnych seriali nie ogladam no chyba ze trafie przez przypadek na "Barwy szczescia", "M jak milosc" czy " Na Wspolnej". Ale to wypada tak jeden odcinek na miesiac lub dwa a i tak jestem na biezaco bo te filmy sa juz jak "Moda na sukces". Nie ogladasz przez rok a i tak akcja nadal stoi w miejscu
Mnie jest niedobrze jak tylko pomysle o tej glukozie, brrrr A czeka mnie po 26 pazdziernika bo wtedy mam wizyte a ostatnio lekarz mowil, ze na nastepnej wizycie mi zleci, ble!
A co do Nutelli to hmmmmm Wyciagnelam so bie sloik bosssskiej czekoladki i moczylam w niej bananka a moj maz sie smial ze niedobrze mu na sam widok
Mnie jest niedobrze jak tylko pomysle o tej glukozie, brrrr A czeka mnie po 26 pazdziernika bo wtedy mam wizyte a ostatnio lekarz mowil, ze na nastepnej wizycie mi zleci, ble!
A co do Nutelli to hmmmmm Wyciagnelam so bie sloik bosssskiej czekoladki i moczylam w niej bananka a moj maz sie smial ze niedobrze mu na sam widok
Lucynko bo ja nie mam nic innego do roboty, sprzątam codziennie( właściwie to o kurze chodzi itp.) z rana, popołudniu siedzimy na BB a wieczorami lubię sobie pooglądać te tasiemce, wiele problemów jest pokazanych, a są nawet czasem podobnych do moich więc wiesz...lubię i tyle przeżywać wszystko z nimi
A ja smażę sobie frytki a do tego sos winiary jasny i nic innego mi do szczęścia narazie nie trzeba
A ja smażę sobie frytki a do tego sos winiary jasny i nic innego mi do szczęścia narazie nie trzeba
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Cześć laseczki!!
Dziękuję za wsparcie. Jestem po usg - to było jak się okazało usg2d, ale takie fajne - ja sobie leżałam i oglądałam na takim duzym telewizorku dziecko, a lekarz na monitorze. Wszystko jest ok, no i potwierdził że będzie dziewczynka (super - czytałam że za dużo u nas chłopców, więc podsyłam dziewczynkę, a i u mnie w domku 2 sisiorki, więc teraz dla równowagi kobitka). Nie wiem jeszcze jakie imię wybrać. Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.
Gratuluję ggosia córeczki i dobrze, że wszystko w porządku:-) Ania (tak jak ja) bardzo ładne imię:-)
Mamo Sowko ja kupilam moj wozek wlasnie w VIKI w Zabrzu. Pamietam ze byl wtedy nawet w pormocji i fotelik do samochodu dodawali gratis :-) ale najbardziej podobala mi sie tam wtedy obsluga, bo mimo ze facet to tak mi doradzil jak malo kto, znal sie chlop na rzeczy
Powiem Ci, że obsługa też mi się tam podobała no i jest duży wybór:-)
Ale mi smaka narobiłyście tą Nutellą nie mam w domu, ale jakąś czekoladę sobie wszamię, a jutro może do sklepu po Nutellę się wybiorę, żeby mieć w zapasie a przed chwilą zjadłam brzoskwinie z puszki (takiej duuuuuuuuuuuużej)
P.S. Babcia już w domu i czuje się dobrze:-) a jak jej powiedzialiśmy, że Dziadek przewrócił się na rowerze jak jechał po grzyby i jest w szpitalu to zaczęła: "tak grzybów mu się zachciało, on sam jest jak stary grzyb, tylko kłopotu narobił, mógł iść sobie kupić, a nie zachciało mu sie do lasu!!!" hehhe masakra więcej się z Babci uśmialiśmy jak zaczęła tak mówić i pomyśleliśmy sobie z Mężusiem, że jakby Dziadek był tam na miejscu to chyba by oberwał
Mama Sówka:)[FONT=Tahoma pisze:
P.S. Babcia już w domu i czuje się dobrze:-) a jak jej powiedzialiśmy, że Dziadek przewrócił się na rowerze jak jechał po grzyby i jest w szpitalu to zaczęła: "tak grzybów mu się zachciało, on sam jest jak stary grzyb, tylko kłopotu narobił, mógł iść sobie kupić, a nie zachciało mu sie do lasu!!!" hehhe masakra więcej się z Babci uśmialiśmy jak zaczęła tak mówić i pomyśleliśmy sobie z Mężusiem, że jakby Dziadek był tam na miejscu to chyba by oberwał[/FONT]
No to świetnie, że z babcią jest wszystko dobrze! A takie małżeństwa ze stażem to mają to w sobie, że lubią siebie krytykować, a żyć bez siebie nie mogą
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
W w dużym laboratorium to pewnie wyniki są tego samego dnia ale mi nie chciało sie jechać do miasta więc poszłam do mojego wiejskiego ośrodka zdrowia. Oni nie robią analizy na miejscu tylko zawożą próbki do laboratorium dlatego na wyniki musze czekać dwa dni ale mi się nie spieszy bo i tak wizytę mam dopiero w poniedziałekTo na te wyniki z krzywej tak długo się czeka, czy na wszystkie wyniki tak długo czekasz?? No w sumie 2 dni to nie tak długo. Bo ja się nastawiam, ze dzisiaj zrobię i dzisiaj będę miała wyniki - morfologię tak mam.
reklama
Hmmm ja też niedługo muszę zrobić to badanie i na myśl o glukozie to aż mi się słabo robi brrr też jestem ciekawa jak długo będę musiała czekać na wyniki.... Chyba jutro się przejdę do przychodni i zawczasu się dowiem no i kupię glukozę żeby nie zapomnieć, a wcześniej na pamięć kupię bilobil ha ha ha
Dobra uciekam bo zaraz koleżanka do mnie przyjdzie muszę wstawić kawusię A potem mężuś z delegacji przyjedzie więc będę musiała go ukochać za całe dwa dni samotności Więc nie wiem czy jeszcze tu dziś zawitam, dlatego na wszelki wypadek mówię wam SŁODKICH SNÓW aaaaa tą nutellą to mi smaka narobiłyście małpy jedne
Buźki
Dobra uciekam bo zaraz koleżanka do mnie przyjdzie muszę wstawić kawusię A potem mężuś z delegacji przyjedzie więc będę musiała go ukochać za całe dwa dni samotności Więc nie wiem czy jeszcze tu dziś zawitam, dlatego na wszelki wypadek mówię wam SŁODKICH SNÓW aaaaa tą nutellą to mi smaka narobiłyście małpy jedne
Buźki