reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień Dobry Dziewczyny!!!
U mnie też nie za ciekawa pogoda - od rana deszcz pada, ciemno zimno i w ogóle najlepiej to spod koca nie wychodzić :) No ale trzeba się ruszyć jakieś śniadanko zjeść - tylko co????? w lodówce trochę pusto :szok:

Co dzisiaj porabiacie ciekawego? Bo ja wybieram się na zakupy - muszę kupić bolerko do sukienki na ślub :/ ciekawe czy jeszcze wejdę w tą sukienkę hiihi :-)
Gucha jaka imprezę robicie po ślubie?? Bo u nas będzie tylko uroczysty obiad :)

Wczoraj w nocy i nad ranem moja kropeczka tak szalała że spać nie mogłam - pierwszy raz tak mocno czułam :)

Dziewczyny mam pytanie - jutro idę do innego gina, chciałabym by zrobił mi USG gdyż moja coś mówiła że mam za mało wód płodowych i chciałabym by on sprawdził czy wszystko jest ok. Czy on będzie mi wpisywał coś w kartę ciąży?? Nie chce by moja lekarka się obraziła
witam dziewczynki.
Wydaje mi sie ze nic Ci nie bedzie wpisywal bo nie jest Twoim lekarzem prowadzacym, ale pewnosci nie mam.
U mnie dzis tez pochmurno, ze nawet sie nie chce wstawac. Moze dzis jakies ciasto upichce na poprawienie nastroju:)

reklama
Cholera :wściekła/y: Chyba podzielę Wasz los czyli dopada mnie chorubsko :-( czuję się masakrycznie i życzę nam wszystkim choruszkom szybkiego powrotu do zdrowia :-p

Macie jakiś pomysł na szybki obiad? :confused:
wy tu juz o biadkach myslicie a ja dopiero co snadanko jem! Ja w tym tygodniu wcale nie gotuje bo mm z mamą uklad ze jak ja mam w pracy 2 zmiane to ona otuje a jak ja mam 1 to ja cos pichce!!

...Dziewczyny mam pytanie - jutro idę do innego gina, chciałabym by zrobił mi USG gdyż moja coś mówiła że mam za mało wód płodowych i chciałabym by on sprawdził czy wszystko jest ok. Czy on będzie mi wpisywał coś w kartę ciąży?? Nie chce by moja lekarka się obraziła
Ja byłam prywatnie na USG u innego lekarza i nic mi nie wpisywał do karty, tylko dał opis badania USG na kartce+ zdjęcia+film na płytce:tak::-)

Witam wszystkie mamusie!

Wlasnie znalazlam Wasze forum i postanowilam sie zarejetrowac:)
:-)
Mam synka, ktory konczy dzisiaj 4 latka a w lutym spodziewamy sie jeszcze dwojki lobuziakow.

Pozdrawiam goraco

Witam wszystkie mamusie!

Wlasnie znalazlam Wasze forum i postanowilam sie zarejetrowac:)
:-)
Mam synka, ktory konczy dzisiaj 4 latka a w lutym spodziewamy sie jeszcze dwojki lobuziakow.

Pozdrawiam goraco
Witamy nowa mamusie zyczymy spokojnej ciąży i szczesliwego rozwiązania :-) A i bym zapomniala wszystkiego najlepszego dla sunka z okazji urodzin! Pysznego tortu!! :-)

na sama mysl o torci slinka mi leci:-)

O to dobrze :) A Ty czemu byłaś u innego lekarza???
Byłam u swojej gin., miałam połówkowe, ale na prywatne USG się zdecydowaliśmy, bo to w godzinach w popołudniowych i Grzesiek mógł w końcu zobaczyć swojego dzidziusia, bo zazwyczaj jak miałam badania to on w pracy był i głownie dlatego poszliśmy prywatnie i przy okazji poznaliśmy 100% płeć:-)

reklama
Do góry