reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hello kobitki :-)

Szalone jesteście normalnie... 31 stron do nadrobienia mam... :-( Może jutro mi się to uda.

Mój M wczoraj miał imieninowe party i dzisiaj chodzę nieprzytomna bo położyłam się spać o 4! Masakra jakaś. Ale przynajmniej fajnie było :-)

Mam nadzieję że Wam miło mija weekend.

Buziaczki kachane

reklama
Hello kobitki :-)

Szalone jesteście normalnie... 31 stron do nadrobienia mam... :-( Może jutro mi się to uda.

Mój M wczoraj miał imieninowe party i dzisiaj chodzę nieprzytomna bo położyłam się spać o 4! Masakra jakaś. Ale przynajmniej fajnie było :-)

Mam nadzieję że Wam miło mija weekend.

Buziaczki kachane

imieninowe party to ja mam we wtorek, tez ma moj Artur. Prezent jjuz wiem jaki wiec najgorsze juz z glowy.

Ja jutro ide znowu na wyklady, kurcze nie wiem jak wszyscy na uczelni na moja ciaze zareaguja, pelno tam zadrosnych i zawistnych pizd a ja glupia sie przejmuje. Mnostwo zajec jutro no i musze tez zalatwiac sprawy ze stypendiami (trzymajcie kciuki juz od jutra zebym dostala ministerialne stydendium).
Teraz to ja ide na cycuszki nalozyc błotko na uelastycznienie skory i rozstepy ( w ogole to baaaaardzo dobry specyfik - sa tez na rozstepy na ciele na brzuch dupke i uda )wypindzyc sie bo moj kochanek przychodzi na noc to trzeba pachniec seksownie ( chociaz mam celibat :crazy: ).
Zjem drugi talerz zupy i ide zażyć chillu :)

ejjj ja chce takie zwierzaki! jak sie je robi?
to się nazywa origami modułowe w necie tego od zarabania jest :-p Ja już robię na pamięć ale jak znajdę jakąś dobra instrukcję to wkleję :)
Możecie sobie też filmików poszukać bo origami modułowe to nie tylko różne stworki choinki itd
Tu np jest bardzo fajne pudełko na prezent do zrobienia samemu :)
http://kwernerdesign.com/blog/2007/10/tutorial-origami-box.html
I miłej nocki z Ukochanym życzę :d

Znalazłam filmik do łabędzia którego niedawno skończyłam :p
http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-oryginalnego-labedzia-origami

Ostatnia edycja:
Hej Laski!

Kurna, ale Wy tu produkcje postów włączyłyście! Masakra, przekroczone mamy 1000 stron! Jutro wezmę się za nadrabianie, bo dziś już padam...

U mnie w porządku, właściwie przyszłam się tylko przywitać i powiedzieć do widzenia, gdyż spadam od kompa....

Obiecuję, że od jutra będę z Wami częściej!
Buziaki i 3majcie się cieplutko!

biedna Paulla, ale to dobrze, że będziesz miała od razu wszystkie badania zrobione i będziesz w razie czego pod obserwacją... a do jakiego szpitala idziesz??

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale przez remont nie mam czasu na zaglądnięcie do Was:-( Tygrynko idę do szpitala Raszeji, mój lekarz prowadzący jest tam ordynatorem.

ja nie bylam w szpitalu bo mieszkam blisko wiec bylam co chwilkę na badaniach....bedą ci żylną krew sprawdzać cholesterol itp...muszą wiedzieć skąd ta cukrzyca i po jakich posiłkach masz wysoki cukier ma mam np po śniadaniu i w nocy.....a co do jedzenia to ciężko wytłumaczyć to nie takie proste i dla każdego cukrzyka ustala się to indywidualnie wiec wiesz co ja ci bede tłumaczyć jak dostaniesz inne wyliczenia wymienników i tyle......nie panikuj da się z tym żyć :)

Dzięki Skarbku za info, bo naprawdę nie miałam pojęcia jakie badania mi będą robić;-)

Majsi super te zwierzaczki ja chcę takiego Tygryska!!!!! extra!!!

Widziałam, że pisałyście o waszych historiach -> moja opisana jest na forum BB, więc jeśli macie ochotę poczytać to zapraszam:-D:-)

tzn gdzie?? bo ja chętna:tak:

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale przez remont nie mam czasu na zaglądnięcie do Was:-( Tygrynko idę do szpitala Raszeji, mój lekarz prowadzący jest tam ordynatorem.

trzymaj się Paulla, jakbym się ruszała to bym Cię odwiedziła:-( powodzenia!!

jejjj kluski jak ja dawno nie jadłam!!! w ogóle mi narobiłaś ochoty anisen na takie domowe danka... bo my z mężem się żywimy w reaturacjach lub na wynos (co pożera mnóstwo kasy i szybko się nudzi...), teraz jest mama która nam gotuje (wczoraj przepyszne placki ziemniaczane-wiem proste, ale też dawno nie jadłam...), ale im więcej siedzę na forum i czytam co Wy gotujecie i jecie, to nabiera mnie ochota na gotowanie i chyba się przekonam do tej cholernej kuchni...

a gdzie Pysia??jakoś rzadziej się odzywa czy mi się wydaje??

:) dw adni minie nie było, bo wczoraj koncercik Dzemu, a dzisiaj załatwianie papierów z Siostra, ale milutko mi isę zrobiło, że zauwazyłaś.

Rechotek dzięki za cynk. Dzidzor nabył 3 nowe ciuszki. Sisotra powiedziała, że mogę zabrac lózeczko, da mi pościele ze 3, przescieradła, materacyk, roźki!! takze w tej chiwli jestem jakieś 500 złdo przodu. Ona nie wyskakiwała z tym wszystki, bo myslała, ze jak chce wszystko nowe kupować. Kupowac tobym może i chciała, ale jak nie ma kasy, to jeste mwniebowzieta, że mi to da, bo wiem, że ona na to wydała bajońskie sumy.

Fajne te wasze Love story. Moje jest proste i na film sie nei nadaję. Mając ledwo 17 poznałam kolegę kolegi z klasy, po tygodniu zaczelismy ze sobą chodzić;-), po 7 miesiącach podło pierwsyz raz kocham cię, potem były jakies wzloty i upadki, ale nigdy nie roztalismy się ,choć pewnie i jemu i mi to świtało czasami ,ale nigdy nie padło to głośno. Jestem straszliwie zazdrosna:-:)zawstydzona/y: ito jest problem. Po 6 latach pora była na zmiany, wieć zmieniliśmy stan małżeński :), po kolejnych 3 zdecydowalismy się na dziecko, a za miesiąc stuknie nam 9 lat razem :). Kurde już sie boję co znowu mowego wymyslimy, żeby nam sie nei nudziło:eek:

reklama
Do góry