reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Ja sie melduje po calym tygodniu ciezkiej pracy. Jak dobrze ze to juz weekend - jutro spie do oporu bo padam po calym tygodniu pracy!

reklama
Cześć! Melduję się nadal w dwupaku! Ale juz niedługo! Na niedziele rano mam się stawić na wywołanie, więc jak dobre pójdzie to mały będzie z nami w terminie z USG ;-)

Pandorko - powodzenia!! :) i koniecznie daj znać :-)

Esch a jak samopoczucie?:)

Pandorko to zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu!

Ivi generalnie samopoczucie super. Jedynie to zmeczenie daje sie we znaki i jak wracam z pracy to padam na buzie i zasypiam... jezeli tak mialabym juz do konca przezywac ciaze to moge w ciazy ciagla chodzic :tak::-D

Cześć! Melduję się nadal w dwupaku! Ale juz niedługo! Na niedziele rano mam się stawić na wywołanie, więc jak dobre pójdzie to mały będzie z nami w terminie z USG ;-)
również życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu :)
3maj się dzielnie!
pozdrawiam :)

eschenbach ach te uroki ciąży co :)) takie to można mieć ;-) A Ty wogóle jesteś z 20 grudnia :) a moj synek urodził się 21 grudnia :happy:

Kinga ja mam duzy sentyment do grudnia i marzylam zeby moje dziecko tez sie wtedy udrodzilo... ale bedzie sierpniowe. Za to moja chrzesnica jest grudnioweczka i moja siostra :-)
A co do urokow ciazy: mdlosci nie mialam, piersi prawie nie bolaly, brzuch troszke tylko ciagnal a teraz to wogole super sie czuje..... wiec gdyby nie te moje stresy z pierwszego trymestru (krwiaki i plamienia) to moge w ciazy chodzic :tak::-D

Kinga ja mam duzy sentyment do grudnia i marzylam zeby moje dziecko tez sie wtedy udrodzilo... ale bedzie sierpniowe. Za to moja chrzesnica jest grudnioweczka i moja siostra :-)
A co do urokow ciazy: mdlosci nie mialam, piersi prawie nie bolaly, brzuch troszke tylko ciagnal a teraz to wogole super sie czuje..... wiec gdyby nie te moje stresy z pierwszego trymestru (krwiaki i plamienia) to moge w ciazy chodzic :tak::-D
:-) no i obyś tą ciążę tak swobodnie przechodziła najdłużej jak się da :tak:
Wiesz ja też mam sentyment do grudnia bo moj syn grudniowy i mąż również :-)
A sierpniowa to jestem Ja! ;-) też cudowny miesiąc.

Esch dobrze czytać takie dobre wieści od Ciebie :tak::tak::-)
dorotko cisza tutaj jak makiem zasiał :tak: a jak wspominam moje początki na forum to nie byłam w stanie ogarnąć co też tutaj się działo :-D

reklama
Do góry