reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Moze rzeczywiscie nie bede mezowi nic mowila ze to pora.... chociaz jak bedzie chcial to moze wejsc na strone i zobaczyc jak wyglada cykl :-(

Elzbietko do gina z wynikami ide w piatek. Taki mam opis:
Badanie wykonano w sekwencjach SE T1 przegladowe oraz SE T1 po podaniu kontrastu w plaszczyznach strzalkowych i czolowych, w wartstwach o grubosci 3 mm.
W siodle uwidocznione przysadke o wymiarach 1,33x0,67x0,96 cm. Plat przedni po kontrascie w czescie prawobocznej z pukntowa strefa hypointensywna, do kontrolii. Sygnal plata tylnego prawidlowy. Lejek polozony posrodkowo. Skrzyzowanie nerwow wzrokowych o prawidlowym sygnale. Zatoki jamiste, zbiorniki nasiodlowe w normie.
Kontrola za 6 miesiecy.

Ponoc ta strefa hypointensywna swiadczy o guzie. Zobaczymy co powie....

Lapis to udanych wojazy zycze!!!!

reklama
Dzień Dobry:-)
Esch
na wizytę idziesz do nas, czy na Ujastek??
Lapisku zazdroszczę tej Florydy:-)
Elżbietko pozazdościć ja w tamtym roku dostałam 30 zł zwrotu:-(
Dziewczynki, dlaczego US przysyła Wam jakieś dodatkowe PITy:confused:

Ostatnia edycja:
Elżbietko pozazdościć ja w tamtym roku dostałam 30 zł zwroty:-(
Dziewczynki, dlaczego US przysyła Wam jakieś dodatkowe PITy:confused:

to nie US nam przysyłał - to mój mąz dostaje pensje z kilku miejsc ;-). i sam nie wiem co kiedy i w jakim roku my płacili, wiec zapomniał ze jeszcze z tamtąd mu PIT przysługuje. a oni wysłali później niż ustawa przewiduje:angry:
u nas zwroty duże, bo małż w 2 progu podatkowym, a ja nie pracujaca i zwracają nam mężowski podatek :)

Witam:-)
Tak się zastanawiam, gdzie ta wiosna:baffled:
Moje dziecię wypięło się na taką aurę i jeszcze śpi.
A propos Florydy to zastanawiam się nad wycieczką do Grecji w maju. Nie wiem tylko, jak z takim maluchem:confused:
W czerwcu wracam do pracy i chciałabym mieć wcześniej jakieś wakacje:-p

Antila, w grecji w maju upałów nie ma, mozesz śmiało jechać.
jak bylismy w egiopcie, to było tam małżeństwo z takim moze 4-5 miesiecznym bobaskiem. w lipcu, przy prawie plus 50 st:baffled:

Witajcie,

Antila mysle ze maj jak najbardziej moze byc.... pogoda jest wtedy jeszcze do zniesienia...

reklama
Do góry