reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

i ja zaglądam aby zyczyć Wam wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU! spełnienia marzeń zwłaszcza tych dzieciowych;)

Pozdrawiam!

reklama
a już w Nowym Roku zaglądam.....i życze wszelkiej pomyślności i spełnienia marzeń :-D:tak::-D dużo zdrówka, radości i......

dzieciaki rosną jak na drożdżach...Wasze pewnie też ??? codziennie zaskakują czymś nowym, teraz szczególnie młodszy bo właśnie wchodzimy w etap mówienia i codziennie jakieś nowe słówko pojawia się w jego słowniku.... :tak:
np: tobo to auto.toto to motocykl, aku to ciężarówka, hoło to samolot, akuki to jabłko, i wiele ale już zrozumiałych słówek jak dom, picie, siusiu, piesek.......:tak:

ja tez życzę w Nowym Roku wszystkiego Najlepszego. Sądzę ze ten watek nie będzie już tak goracy jak kiedyś, a szkoda, to bardzo miłe wspomnienia, ale teraz jesteśmy na innych watkach i mnie juz np. nie starcza czasu na kilka wątków, nie wiem jak dziewczyny to robią kiedy śledzą i uczestniczą w kilku:) Pozdrawiam Was:)

ja też tutaj zaglądam ale mało dziewczyn pisze.. szkoda no..
My nadal z mężem walczymy i nie poddajemy się. Ten rok jest nasz! czuję to:tak::-p

pozdrawiam Was

No szkoda, ale sadzę że to se ne wrati:sorry2:, ale zawsze możemy się popozdrawiać czasem. No i poczytać to co było kiedyś, kiedy miałysmy duzo więcej czasu i duzo mniej radości dziecięcej wokół:-p

reklama
Do góry