reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Hej, napisze tu bo w sumie nie mam gdzie, choć widzę, że wątek coś umiera 😔
Jestem po kontroli u ginka i słuchajcie wszystko jest super, mamy zielone światło od przyszłego cyklu na starania, o ile mój stan psychiczny na to mi pozwala.
Powiem Wam, że ja jestem tak zafiksowana, że to co było zostawiłam za sobą i widzę tylko to, co przede mną...zobaczymy jak to będzie, muszę pomyśleć co robić bo plan był na lipiec sierpień, ale jak usłyszałam "zielone swiatlo" to oczywiście mam w głowie co mam...
Cieszę się, działajcie i oby teraz tylko do przodu ❤️ Będziemy razem ponownie działać w maju 😊

reklama
Mnie jakiś świąd czy coś łapie... Swędzenie mnie męczy od wczorajszego popołudnia,mąż mi kupił żel do higieny intymnej Lactacyd, zrobię sobie jeszcze nasiadówke z rumianku lub kąpiel w Tantum rosa to jakoś się da. Wydaje mi się,że to od bielizny, jeansów i golenia mam podrażnienia 🤔🤕

Mnie jakiś świąd czy coś łapie... Swędzenie mnie męczy od wczorajszego popołudnia,mąż mi kupił żel do higieny intymnej Lactacyd, zrobię sobie jeszcze nasiadówke z rumianku lub kąpiel w Tantum rosa to jakoś się da. Wydaje mi się,że to od bielizny, jeansów i golenia mam podrażnienia 🤔🤕
Miałam tak w zeszłym miesiącu. Zrobiłam nasiadówkę z kory dębu, stosowałam ten czerwony lactacyd na podrażnienia i upławy i provag doustnie. Przeszło 🙂

Miałam tak w zeszłym miesiącu. Zrobiłam nasiadówkę z kory dębu, stosowałam ten czerwony lactacyd na podrażnienia i upławy i provag doustnie. Przeszło 🙂
No właśnie chciałam ten czerwony ale w aptece nie mieli. Póki co wietrze w luźnych spodniach i podmyłam Lactacydem i zobaczymy jak będzie. Na szczęście to nie jest czas płodnych ale chciałabym się tego pozbyć przed ewentualną ciążą lub okresem

Czaiłam się kiedy odstawić małego od piersi, już karmiłam tylko na noc i nie mogłam zdecydować kiedy przestać, no więc synek sam zadecydował i odrzucił pierś 🙈 No i dobrze, bo może jak nie będę karmić to będzie łatwiej zajść w ciążę 🥰 Wyleczę ten nieszczęsny ząb kanałowo i w czerwcu wracamy do starań 😁

Czaiłam się kiedy odstawić małego od piersi, już karmiłam tylko na noc i nie mogłam zdecydować kiedy przestać, no więc synek sam zadecydował i odrzucił pierś 🙈 No i dobrze, bo może jak nie będę karmić to będzie łatwiej zajść w ciążę 🥰 Wyleczę ten nieszczęsny ząb kanałowo i w czerwcu wracamy do starań 😁
Staramy się od października , w połowie lutego przestałam karmić ( brałam Bromocorn bo młody nie chciał się odstawić i dużo mleka miałam) w cyklu marcowym zaszłam w ciążę 🥰 Więc chyba czasem rzeczywiście trzeba skończyć karmić by zajść w ciążę 🫣

Staramy się od października , w połowie lutego przestałam karmić ( brałam Bromocorn bo młody nie chciał się odstawić i dużo mleka miałam) w cyklu marcowym zaszłam w ciążę 🥰 Więc chyba czasem rzeczywiście trzeba skończyć karmić by zajść w ciążę 🫣
Ooo to daje nadzieję 😁 A jak tam u Ciebie? Kiedy wybierasz się do ginekologa? 😊

reklama
Do góry