reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Hej, napisze tu bo w sumie nie mam gdzie, choć widzę, że wątek coś umiera 😔
Jestem po kontroli u ginka i słuchajcie wszystko jest super, mamy zielone światło od przyszłego cyklu na starania, o ile mój stan psychiczny na to mi pozwala.
Powiem Wam, że ja jestem tak zafiksowana, że to co było zostawiłam za sobą i widzę tylko to, co przede mną...zobaczymy jak to będzie, muszę pomyśleć co robić bo plan był na lipiec sierpień, ale jak usłyszałam "zielone swiatlo" to oczywiście mam w głowie co mam...

reklama
Jestem po kontroli u ginka i słuchajcie wszystko jest super, mamy zielone światło od przyszłego cyklu na starania, o ile mój stan psychiczny na to mi pozwala.
Powiem Wam, że ja jestem tak zafiksowana, że to co było zostawiłam za sobą i widzę tylko to, co przede mną...zobaczymy jak to będzie, muszę pomyśleć co robić bo plan był na lipiec sierpień, ale jak usłyszałam "zielone swiatlo" to oczywiście mam w głowie co mam...
Przemyśl sobie to na spokojnie i działaj zgodnie z tym co będziesz czuła ❤️

Super, że doszłaś do siebie i macie zielone światło 😊 Powodzenia 😊

Wiesz, nastawiłam się na wakacje, ale jak usłyszałam od lekarza, że wszystko ok i teoretycznie możemy działać to już się w głowie poprzestawiało 🫣
A wakacje jakieś zagraniczne ? Chodzi mi o to jak dużo zmieniłoby się waszych planów jakby udało się z ciążą szybciej ☺️

A wakacje jakieś zagraniczne ? Chodzi mi o to jak dużo zmieniłoby się waszych planów jakby udało się z ciążą szybciej ☺️
Jedziemy do Chorwacji ale juz teraz w maju, więc w sumie nic by nie zmieniło bo wyjazd za 3 tyg 😊
Jedynie miałam w głowie fakt złego samopoczucia w ciąży i nie chciałam aby przypadło to w wakacje 🫣 ale to już takie marginesowe sprawy, bo wiadomo jak się chce to nie ma żadnych przeszkód...

Świetne wieści ! Jeśli tylko czujesz się na siłach to ja bym nie czekała. Nie wiadomo czy uda się od razu a lepiej żyć z myślą że starania są niż pauza :-) Powodzenia 🍀

Dobrze czytać, że macie zielone światło i że wszystko dobrze 😊 ja miałam taką cichą myśl, że mój mąż się do tego czasu przekona i uda się starać razem ze "znajomą twarzą" 😁 bo widzę, że dużej liczbie dziewczyn posypały się ostatnio dwie kreski 😁🩷

Dobrze czytać, że macie zielone światło i że wszystko dobrze 😊 ja miałam taką cichą myśl, że mój mąż się do tego czasu przekona i uda się starać razem ze "znajomą twarzą" 😁 bo widzę, że dużej liczbie dziewczyn posypały się ostatnio dwie kreski 😁🩷
No właśnie!!! Kurcze, także w maju zapisze się na ławeczkę bo nawet nie wiem kiedy dokładnie okres przyjdzie 🫣

reklama
Mi się ostatnio w ogóle powiadomienie z tego wątku nie pokazywały. Musiałam go od nowa poszukać 🙃
@Lunaa09 trzymam kciuki, poukładaj sobie wszystko w głowie na spokojnie chociaż wiem ,że to się łatwo mówi. 💚
A tymczasem byłam z córką na spacerze, ta mała sroka mnie w ogóle nic nie słuchała i przez to złapała nas pod drogą burza. Ja cała mokra, młoda cała mokra- musiałam ją nieść, zakupy i rowerek 😐
Aby to się nie skończyło u niej żadną chorobą bo miała aż sine usta, gdy dotarłyśmy do domu...

Do góry