olka11135
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo siły dla SSpadł ze stołu![]()
U mnie dziś taka sytuacja . Wczoraj beta HCG 6.1 więc proszę trzymać kciuki by ten sen się nie skończył![]()
Super, gratulacjeU mnie dziś taka sytuacja . Wczoraj beta HCG 6.1 więc proszę trzymać kciuki by ten sen się nie skończył![]()
Ojej jak miło że pamiętasz że marzę o bliźniakachTrzymamy, trzymamy!
I żeby to były wymarzone bliźniaki![]()
DziękujęSuper, gratulacje![]()
Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby groszek był i został na swoim miejscu (jak dobrze liczę) do grudniaU mnie dziś taka sytuacja . Wczoraj beta HCG 6.1 więc proszę trzymać kciuki by ten sen się nie skończył![]()
Ja też już dwa razy przekładałam ginekologa, bo moje okresy po porodzie trwają czasem 20, czasem 35 dni i weź tu oceńGratulacje! Trzymam kciuki, żeby groszek był i został na swoim miejscu (jak dobrze liczę) do grudnia
Ja za to mam zjazd jakiś ostatnio. Mam mysli, że nie doczekam się nigdy na zmianę nastawienia męża. Nie mówię o tym dużo, nie naciskam, cierpliwa jestem, ale w głowie się dzieje... w międzyczasie jakieś niesnaski w pracy, a i tak najgorsze, czyli jej zmiana czeka. Do tego rozciągnął mi się ostatni cykl, więc nie wiedziałam, kiedy umówić się do ginki na kontrolę, żeby wcelować krótko po końcu miesiączki i jak już okres przyszedł, to nie miała wolnych terminów w tym czasie. Więc mam przyjść po kolejnej miesiączce, żeby sprawdzić co to jest, co było na usg w macicy.