reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Cześć 🙂 Cisza tutaj od kilku dni, każda zajęta przygotowaniami do świąt 😄 ?

U mnie w tym cyklu się nie udało, test negatywny, dzisiaj przyszedł okres...

Właściwie to dobrze, że tak wyszło, bo wczoraj rozbolał mnie ząb i okazało się, że trzeba leczyć kanałowo. A to wiadomo, rentgen na conajmniej dwóch wizytach... Także z tego względu odpuszczamy starania o dwa cykle 😟

U mnie dziś taka sytuacja . Wczoraj beta HCG 6.1 więc proszę trzymać kciuki by ten sen się nie skończył 😆

Załączniki

• Screenshot_2025-04-17-07-18-05-93_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-04-17-07-18-05-93_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    177,5 KB · Wyświetleń: 50
Trzymamy, trzymamy!
I żeby to były wymarzone bliźniaki 😊
Ojej jak miło że pamiętasz że marzę o bliźniakach 😍 Byłam bym w 7 niebie! Ale był jeden pęcherzyk dominujący więc jedynie klony mogą się trafić. Ale przy moim niskim prożku to nie ma co się łudzić. Póki co modlę się by się utrzymała ta ciąża i była w macicy. 29.04 się dowiem bo mam pierwsze USG

Super, gratulacje 😍
Dziękuję 🥰

U mnie dziś taka sytuacja . Wczoraj beta HCG 6.1 więc proszę trzymać kciuki by ten sen się nie skończył 😆
Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby groszek był i został na swoim miejscu (jak dobrze liczę) do grudnia 😊

Ja za to mam zjazd jakiś ostatnio. Mam mysli, że nie doczekam się nigdy na zmianę nastawienia męża. Nie mówię o tym dużo, nie naciskam, cierpliwa jestem, ale w głowie się dzieje... w międzyczasie jakieś niesnaski w pracy, a i tak najgorsze, czyli jej zmiana czeka. Do tego rozciągnął mi się ostatni cykl, więc nie wiedziałam, kiedy umówić się do ginki na kontrolę, żeby wcelować krótko po końcu miesiączki i jak już okres przyszedł, to nie miała wolnych terminów w tym czasie. Więc mam przyjść po kolejnej miesiączce, żeby sprawdzić co to jest, co było na usg w macicy.

Ja dziś trochę posprzątałam dom, jutro planuję ostatnie zakupy. W sumie ze świąt niewiele mamy - bo i ja i narzeczony pracujemy więc nie zamierzam szaleć z przygotowaniami 😏

reklama
Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby groszek był i został na swoim miejscu (jak dobrze liczę) do grudnia 😊

Ja za to mam zjazd jakiś ostatnio. Mam mysli, że nie doczekam się nigdy na zmianę nastawienia męża. Nie mówię o tym dużo, nie naciskam, cierpliwa jestem, ale w głowie się dzieje... w międzyczasie jakieś niesnaski w pracy, a i tak najgorsze, czyli jej zmiana czeka. Do tego rozciągnął mi się ostatni cykl, więc nie wiedziałam, kiedy umówić się do ginki na kontrolę, żeby wcelować krótko po końcu miesiączki i jak już okres przyszedł, to nie miała wolnych terminów w tym czasie. Więc mam przyjść po kolejnej miesiączce, żeby sprawdzić co to jest, co było na usg w macicy.
Ja też już dwa razy przekładałam ginekologa, bo moje okresy po porodzie trwają czasem 20, czasem 35 dni i weź tu oceń 😝 A terminy długie. Teraz przynajmniej pójdę normalnie, bo akurat zdąży się okres skończyć 😉

Do góry