reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ja co prawda nie karmiąca piersią i miesiączek nie mam z wiadomej przyczyny, ale moja pierwsza po porodzie była na szczęście bezbolesna z tym, że dość obfita.
Jestem ciekawa jak będzie po drugim porodzie, w planach mam długo karmić piersią, a już na pewno pół roku, ale co z tego wyjdzie to nie wiem
Jestem ciekawa jak będzie po drugim porodzie, w planach mam długo karmić piersią, a już na pewno pół roku, ale co z tego wyjdzie to nie wiem
ja też po ciąży mam lżejsze miesiączki. Pamiętam że przed to czasami pierwsze 2 dni zwijałam sie z bólu i nie raz sie martwiłam jak ja będę funkcjonować gdy zostanę już mamą
Leika - dzięki, nie wiedziałam że nas obowiązuje inna siatka centylowa, no piediatra wie
MamaOlafa - wczoraj pediatra mi powiedziała że większość dzieci cycowych poza mlekiem mamy ma wszystko inne w głębokim poważaniu.
Leika - dzięki, nie wiedziałam że nas obowiązuje inna siatka centylowa, no piediatra wie
MamaOlafa - wczoraj pediatra mi powiedziała że większość dzieci cycowych poza mlekiem mamy ma wszystko inne w głębokim poważaniu.
aniaj151
Fanka BB :)
A macie może takie siatki dla cycusiowych dzidziusiówLeika - dzięki, nie wiedziałam że nas obowiązuje inna siatka centylowa, no piediatra wie
.
Siatki dla dzieci karmionych piersiąA macie może takie siatki dla cycusiowych dzidziusiów
Wchodzi sie w charts-> z-scores :-)
Ostatnia edycja:
habkaa
Zaciekawiona BB
Ale się cieszę, że tu zajrzałam . Jakbym czytałą o nas . Lenka też nie chce pić za bardzo żadnych soczków, herbatek- i to niezależnie od tego w jaki sposób podawanych (kubek, łyżeczka , niekapek czy butla, wszystko be!). Popija tylko z piersi właściwie. I non stop w nocy "żeruje na cycu". Ostatnio ma "jadłowstręt ogólny". Kaszki żadnej absolutnie. Niedawno dawałam jej bułeczkę z masełkiem i do tego łyżeczką żółtko, albo małe kawałeczki szyneczki drobiowej. Nawet tego nie chce już. Jedyne co toleruje to pół słoiczka obiadku i danonek waniliowy.
Odnoszę wrażenie, że to jakaś plaga ;-). A może to jakiś skok rozwojowy znowu? Te noce to jakaś masakra, cyckanie co godzinę, dwie. A już nie wspomnę o brutalności mojej słodkiej wampirzycy małej . Moje piersi są gryzione, szczypane, drapane i wyglądają jakby mnie ktoś za samochodem na brzuchu ciągnął
Odnoszę wrażenie, że to jakaś plaga ;-). A może to jakiś skok rozwojowy znowu? Te noce to jakaś masakra, cyckanie co godzinę, dwie. A już nie wspomnę o brutalności mojej słodkiej wampirzycy małej . Moje piersi są gryzione, szczypane, drapane i wyglądają jakby mnie ktoś za samochodem na brzuchu ciągnął
habkaa
Zaciekawiona BB
p.s. no i u mnie też nadal brak @. A za pierwszym razem po 6 tygodniach była
A macie może takie siatki dla cycusiowych dzidziusiów
Właśnie takie wklejamy ;-)
http://www.laktacja.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=687&Itemid=177
reklama