minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
kjakja jestem w tym domu 5 lat... długich lat... Mąż mamusi nie jest taki nowy, bo są już razem co najmniej 9-10 lat... mamusia ma "nową" rodzinkę i nowego syna (7 lat) i aktualnie jest w ciąży a Konrad mieszka z nami, bo jak to określiła nie będzie dobra matką spotykają się ostatnio dość często 1-2 w miesiącu, kiedyś 1-2 do roku...
Ja z moim nie jesteśmy małżeństwem... to długi temat... i raczej nie będziemy, choć może kiedyś...
Co do tego Bierzmowania to ja mam to w nosie, jak nas traktuje to i my będziemy go traktować przykre, ale prawdziwe! Jego chrzestny tez jest oburzony, bo o nim tez zapomniał!
Mój też jest tym wszystkim oburzony i mieli pogadankę, ale standardem nic nie wniesie ...
Ja z moim nie jesteśmy małżeństwem... to długi temat... i raczej nie będziemy, choć może kiedyś...
Co do tego Bierzmowania to ja mam to w nosie, jak nas traktuje to i my będziemy go traktować przykre, ale prawdziwe! Jego chrzestny tez jest oburzony, bo o nim tez zapomniał!
Mój też jest tym wszystkim oburzony i mieli pogadankę, ale standardem nic nie wniesie ...