reklama
Może nie zawsze psują (chociaż często też się tak zdarza), najczęściej dzieci chcą się pokazać przed nimi z jak najlepszej strony dlatego, że zwykle nie mają ich na co dzień. No i dziadkowie są przez wnuki obdarzane innym rodzajem uczucia niż rodzice.
W 100% zgadzam się z Tobą. Mądrzy dziadkowie znają granicę miedzy rozpieszczaniem a psuciem.nie na darmo mówi sie "dzieci sie wychowuje, a wnuki rozpieszcza!"
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
moja mama do nich niestety nie należy, ale i tak już jest lepiej bo ją "tresujemy" hihi
stubborn jaki prezencik córce dasz na urodzinki? moja kumpela ostatnio 14latce zafundowala fryzjera z farbowaniem włosów jak sie układa w Twoim związku?
stubborn jaki prezencik córce dasz na urodzinki? moja kumpela ostatnio 14latce zafundowala fryzjera z farbowaniem włosów jak sie układa w Twoim związku?
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
to oki nawet w mare normalny pomysł hihi ja tez bylam w nizlym szoku jak mi powiedziano jaki prezent :-)
hhiihi
Ja mam komunie Wiktora w przyszłym roku już sie boje pomyśleć o prezentach ale moze uda nam sie zmontowac jeszcze w tym terminie roczek młodej ;-) 2w1
hhiihi
Ja mam komunie Wiktora w przyszłym roku już sie boje pomyśleć o prezentach ale moze uda nam sie zmontowac jeszcze w tym terminie roczek młodej ;-) 2w1
izyda
Fanka BB :)
Takie imprezki 2w1 to fajny pomysł, nie dość że oszczędność to na dodatek dzieci świętują razem i żadne nie czuje się zazdrosne np. o prezenty. Wiki urodziła się w lipcu, dzidzi ma termin na sierpień, ale może urodzić się wcześniej(chciałabym), no to myślę że będę im robić wspólne imprezki urodzinowe, przynajmniej przez jakiś czas, póki moja pannica nie wyrośnie, hehe. Pomysł z prezentem- fryzjer dla 14latki- uważam że fajny, nawet dla Wiki byłby atrakcyjny- ale tylko jakieś ścięcie, szalona fryzurka typu warkoczyki itp., ale farbowanie to już przesada- po co niszczyć włosy w tak młodym wieku:-(. A na 15 urodziny pewnie tipsy
reklama
A na 18 powiększenie biustuA na 15 urodziny pewnie tipsy
Podziel się: