fikusek1988
Mama Alanka:)
Rosi nie boj sie musisz sprobowac piekna kobieta z ciebie wiec napewno bedzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chyba bardziej sie boje jego reakcji,ze zawiedzie sie na moj wyglad.W sumie on i ja nie pasujemy wizualnie do siebie.Wiec boje sie ze machnie reka i poprostu odejdzie.
Devil- ale co "dlaczego"
Devil a odczytałeś to jako złośliwość i drwinę w kierunku do kogo lub czego???
Tak to był sarkazm. Mam czarne poczucie humoru i bywam sarkastyczna... ale mój sarkazm zawsze jest auto-sarkazmem bo mam jednocześnie dystans do siebie a i sama auto-ironia jest moim sposobem na radzenie sobie z emocjami... ... I mój post (ten czy inny) był skierowany auto-sarkatycznie. I nie miałam intencji nikogo urazić ani z nikogo zadrwić... To nie w moim ... "stylu" ....
Przykro jest mi, że źle mój post został odebrany* ... tym bardziej, że to poważny temat, z którym wszyscy próbujemy sobie poradzić. Wiesz ja dawno nie rozmawiałam z nikim kto ma takie problemy jak my tutaj. Może rzeczywiście nawet auto-ironia nie jest tutaj na miejscu ...
*to jest własnie minus internetu i fora- nie ma min, gestów, intonacji głosu..a przeoczenie jednego słowa bo czasem palce nie nadążają za myślami zmienia jakąś wypowiedź.