reklama
andariel
mama super dwójki :]
jeśli w weekend to może i mnie się uda z Leośkiem podskoczyć (czytaj: M. mnie zawiezie, a potem po mnie przyjedzie... [wiem wiem, forever]...):-)
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja też :-(
nutria
Mama X 2009
hmm.... Ja w tygodniu mogę we wtorki i w piątki. a w weekendy.. ?
10.06 siedzę sobie sama w dmku tylko z bliźniakami . (ale jestem za to niemobilna, bo bez samochodu).
23 może być ale tylko do ok 15.. później już ciężko. (mamy wielkiego grilla dla znajomych zaplanowanego)
Jeśli chodzi o mniejsce - czy u mnie, czy u Silvy, to jakoś się dogadamy ;-) Ja generalnie zapraszam zawsze!, w dni powszednie spokojnie. a co do sobót... moze się okazac, że mamy potrzebę sprzątania w domu przed imprezą, to wtedy mój szanowny M nie będzie zadowolony... ;-)
Tylko 30 u nas odpada.
10.06 siedzę sobie sama w dmku tylko z bliźniakami . (ale jestem za to niemobilna, bo bez samochodu).
23 może być ale tylko do ok 15.. później już ciężko. (mamy wielkiego grilla dla znajomych zaplanowanego)
Jeśli chodzi o mniejsce - czy u mnie, czy u Silvy, to jakoś się dogadamy ;-) Ja generalnie zapraszam zawsze!, w dni powszednie spokojnie. a co do sobót... moze się okazac, że mamy potrzebę sprzątania w domu przed imprezą, to wtedy mój szanowny M nie będzie zadowolony... ;-)
Tylko 30 u nas odpada.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jako że właśnie przyszły wakacje, nie wiadomo co z wrześniowym zlotem, no i zachęcona przez Safii chciałam zaproponować - coby sobie wszystkie w kalendarz wpisały - spotkanie grupy warszawskiej i okolic tj. Lublina też wtedy kiedy raczej już wszyscy zjadą tj. 01 września sobota. Miejsce do ugadania w zależności od pogody i sugestii. Mam nadzieję, że sprzeciwu nie będzie.
reklama
Podziel się: