reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

Ja polecam Powsin - bo nie trzeba płacic, a wydaje mi się, ze jeszcze nie tak ogromna radocha dla dzieciaków (choc rzeczywiście coraz większa)
Byłam ostatnio w jakiś upalny totalnie dzień w Powsinie (w tygodniu niestety) i było przemiło. Plac zabaw zamknięty z ogromną piaskownicą, zjeżdzalnia i huśtawki (ale dla dzieci większych) + takie małe huśtawki na sprężynach.
Jakby co do siebie tez chętnie zaproszę, tylko właśnie wcześniej muszę znac termin. Jestem w warszawie pod koniec sierpnia więc Marta - chętnie sie spotkam :) / przejdę gdzieś / zaproszę do siebie.

reklama
O teatrze
Dla baardzo bogatych - bilety od 40 do 60 zł, dla dzieci też :szok: Ale chyba się skuszę jednak, bo spektalne sprawiają wrażenie interesujących :-p
Nutria - Ty mówisz o innym Powsinie niż myśmy były - Ty Park Kultury i Rozrywki, My - Ogród Botaniczny. Z Parku można dojść do Ogrodu. My ok. 01 jesteśmy pewnie tylko będziemy latać za zaświadczeniem do pediatry bo moja lekarka od 31.08. idzie na tygodniowy urlop :baffled:

To Ty baaardzo bogata Forever jesteś:-p a tak serio - super sprawa te spektakle! Ja też się przejdę, ale myślę, że raczej jesień/zima, żeby Szymek był bardziej kumaty:)

To Ty baaardzo bogata Forever jesteś:-p
:rofl2: To się może jakoś namówimy i spotkamy..... wreszcie :sorry:. Kulkowe mi najbardziej przypasowało po pobieżnej lekturze....:-p W sumie we wrześniu to już jesień się zaczyna.
Edit: I jeszcze coś takiego znalazłam: http://www.teatrbaj.waw.pl/ przedstawienie "Śpij", w podobnej konwencji.

Ostatnia edycja:
A może jeszcze jakoś w sierpniu wakacyjnie się spotkamy? Może być u mnie:) Może bez wielkiem pompy kulinarnej, bo nie sądzę, żeby było dużo czasu na siedzenie przy stole;) Myślę raczej o ogródkowej posiadówie przy kompocie i serniku:) Co Wy na to?

Moon? Zołzik? Forever? Saffi? Nutria? Kto jeszcze chętny? Może zgramy to z wizytą Marty w Wawie?

reklama
No to super:)

Wiem, że Nutria ma wolne wtorki i czwartki, a Saffi chyba też wtorek pasuje ze względu na pracę? Jak reszta się zapatruje na ten (lub inny) dzień tygodnia?

Zołzunię trzeba będzie pewnie zgarnąć z Mokotowa... tu prośba do Moon lub Forever...

Do góry