reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

Andariel - to może się nie męcz i płytka na najbliższe - co już niedługo ;-) - spotkanie ? Wespół zespół ze wszystkimi i ciążowymi ? :-pA mój lapek odżył jak go w weekend wywiozłam do mojego informatyka na przegląd okresowy :tak:

reklama
Słuchajcie, mam ogłoszenie a raczej zapytanie - otóż widziałam się dziś z chrzestną Młodej od której mam fotelik i bazę no i w lipcu, sierpniu przyjedzie do niej kuzynka która na stałe mieszka w Maroku z maluchem 2 miesięcznym. Do tego czasu nie planowałam Młodej zmiany fotelika w związku z tym obiecałam, że się wywię czy nie dało by się pożyczyć gdzieś jakiś na ten czas. W związku z tym moje pytanko czy któraś nie zechciałaby mnie wybawić z kłopotu ? Oczywiście sprzęt odbiorę, odwiozę pachnący. :happy2:

Dzwoniłam dziś do "swojego" żłobka - zamykają listy 31 maja br., w połowie czerwca dzień otwarty i wtedy będą wywieszone nazwiska szczęśliwców.

No tak, to zgodnie z harmonogramem:tak:Powiem Ci, że mimo niskiego numeru im bliżej wyników tym mniejsze mam złudzenia...
A właśnie - może jakieś spotkanko byśmy zorganizowały ale już w czerwcu? Bo u mnie teraz 2tyg urlopu A:-)

Mrsmoon - u mnie 50 miejsc na 400 osób :szok: Co do spotkanka to jestem za tylko bym poprosiła baardzo :-D - sobotę lub niedzielę poza 02.06. oczywiście :tak:, dłuższym weekendem i 16.06. - bo dzień otwarty w żłobku i 23.06. - bo pracuję - ups... wszystkie soboty czerwca mi odpadły :zawstydzona/y: A może 26-27 maja by Ci i reszcie podpasował ? Można by się było gdzieś w plenerze umówić.
edit:listy żłobkowe wywieszają 15.06. o 9. a dzień otwarty jest we wszystkich żłobkach

Ostatnia edycja:
kochana, nijak mi nie pasuje, bo na Śląsku Mai urodziny wtedy robimy, więc w ten weekend albo w jego okolicy jak się piszę ale na śląskie spotkanie;-)

Szkoda :-(Jeśli się mi uda namówić Aestimę z Chłopakami na przyjazd na roczek Młodej to pewnie 03 czerwca byśmy się do zoo wybrali i wtedy będzie okazja do spotkania tamże w większym gronie :tak:

reklama
jestem za, może być u mnie, chyba, że wolicie na świeżym powietrzu - wtedy trzeba się uśmiechnąć do dziewczyn z ogródkami;-)

Do góry