reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

reklama
U Mrsmoon prawie jak na wsi :-D Tarta jak zwykle pyszna, ja niestety zapomniałam aparatu :zawstydzona/y: Jak Nutria pojechała to była dodatkowo atrakcja w postaci przesyłki z królikiem od Madzioolki - no kopara odpada, bo nawet nie opada - ale o tym na szyciarskim... :szok:

oto i tradycyjna fotka: (Krysia jak zwykle wyszła najlepiej ;-) )
zdjecie_ 284.jpg

Dzięki Dziewczyny... :zawstydzona/y:
Andariel
, a jak foty z naszej ostatniej wizyty u Was ?
Nutria - a może link do całej sesji w wolnej chwili, też tradycyjnie ? ;-)

forever - są jakieś:tak:, ale nie tak udane, jak z poprzedniego razu - wstawić tu te "najudańsze"? [picasa mi szwankuje ostatnio, a raczej: laptop, przez co wszystko chodzi okropnie wolno i się zawiesza...]

reklama
zlot, albo przy innej okazji jeśli będzie... to już za miesiąc, a ostatnio dostałam 3 pary od siostry, więc nie mam totalnego niedoboru. ;-)

Do góry